Вінніпег для українців Канада
-
Доброго времени суток кто знает аналог стрептоцида или может стрептоцид купить возможно?
-
Добрий вечір. В Добромаркеті здається бачила. Але він працює в понеділок
-
Тут такі закони що це може бути ліцензований перекладач або член сім'ї
-
Походіть будь ласка по магазинам Sales assistant Або Tims Бажаю успіхів
-
2049524476 Наталія . Напишіть їй на цей номер . Гарний перукар.
-
Я на Амазон купил. Очень доволен, кидаю , швыряю, плавает летает, царапин 0. Выбирайте какой хотите
-
Дуже дякую
-
Не писала нiчого.прийшли, просто сказали адресу(навiть пiдтвердженя,договор аренди не просили) ,все..отримали хелс карту Може змiнилось щось,не знаю,бо ми робили десь в першi днi квiтня
-
🤝*Українська лінія підтримки.* Лінію підтримують чуйні волонтери, які готові Вас вислухати *безкоштовно* та *анонімно*! Доступно для усіх провінцій!
-
🤝*Українська лінія підтримки.* Лінію підтримують чуйні волонтери, які готові Вас вислухати *безкоштовно* та *анонімно*! Доступно для усіх провінцій!
-
-
Всем доброго времени суток. Есть люди которые ставят или ставили ставки на спорт ? Если есть желающие начать также. Сейчас как вы знаете проходить эвро 2024. Кто хочет заработать на этом пишите в личные сообщения. Есть интересное предложение.
-
Всім привіт , шукаю кімнату з 1 липня , район бажано де є хороша розв'язка
-
t.me/Aachen_UkrainA
-
Всім привіт , шукаю кімнату з 1 липня , район бажано де є хороша розв'язка
-
Вишиванка 80-100cad.
-
Події на сьогодні! Подробиці за посиланням: www.redriverex.com/theex/
-
Події на сьогодні! Подробиці за посиланням: www.redriverex.com/theex/
-
Доброго ранку. Маю питання. У дитини (19 років) WP закінчується у 2024 році, вона отримала SP (навчається в університеті) до 2027. Чи потрібно замовляти новий WP (для подовження health card наприклад чи part time роботи) ? Дякую
-
если вы указываете приоритет "под роспись", то так и будет. но я тут около года, ни от кого ни разу не слышал что посылки украли. В сериале только видел )) может в частных домах это имеет место, кто то идёт по улице да и берёт... а так, всем под дверями оставляют
21 Jan 2023, 07:33
71772/90226
10 minutes ago