Вінніпег для українців Канада
-
Зробимо твоїм нігтикам приємно? ❗️Однотонне покриття - 40cad ❗️Покриття з укріпленням - 50cad ❗️Нарощення від 60cad ❗️Педикюр від 60cad Простерилізовані інструменти, якісні матеріали та приємна компания гарантовані✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 📍55 Daylan Marshall Gate Ig - nails_ri (детальний прайс та роботи)
-
Зробимо твоїм нігтикам приємно? ❗️Однотонне покриття - 40cad ❗️Покриття з укріпленням - 50cad ❗️Нарощення від 60cad ❗️Педикюр від 60cad Простерилізовані інструменти, якісні матеріали та приємна компания гарантовані✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 📍55 Daylan Marshall Gate Ig - nails_ri (детальний прайс та роботи)
-
Потрібно щоб хтось підійшов у ЦНАП за місцем реєстрації і попросив актуалізувати дані в базі (це можна зробити і по фото документів). Після цього можна буде витягнути з ДІЇ. Мені так робили і пояснили що це потрібно якщо це внутрішній паспорт старого зразка.
-
Кросівки adidas, в ідеальному стані, 15 $, розмір 36 .
-
Доброго дня!) Google tickets www.google.com/travel/flights?client=safari&sca_esv=19d77d7eb1863703&hl=en&prmd=tibvn&source=flun&uitype=cuA_&gl=ca&curr=CAD&tfs=CAEQAhoeEgoyMDI0LTA3LTA0agcIARIDWVdHcgcIARIDUFVKGh4SCjIwMjQtMDctMDhqBwgBEgNQVUpyBwgBEgNZV0d6ZENqUklPRVpZU2xCbFNDMVBOMmRCUkZwWmVFRkNSeTB0TFMwdExTMHRMUzE1YzJwak4wRkJRVUZCUjFwNGVWTkJRV3h0U1UxQkVnRTFHZ29JMEhNUUFob0RRMEZFT0RCd29sUT0%3D
-
Знаходила у велмарті
-
Можна. www.google.com/search?q=canada+health+insurance
-
Доброго вечора) Не можу вам написати в приват, скинути контакти дипломованого психолога і психотерапевта, вона працює з дітьми і знає 7 мов, сама українка.
-
www.kijiji.ca/v-view-details.html?adId=1695618680&siteLocale=en_CA