Вінніпег для українців Канада
-
Вітаю! Шукаю однокімнатну квартиру або студію, у центрі ! Буду вдячна за будь-яку інформацію 😊
-
Я думаю что если ты очень умный !!! То сам все спросишь! Если конечно тебя пригласят на собеседование!!!
-
Шановні, у нас оголошення! Ми готуємось до нашого музикального вечору і хочемо зібратися вже ✍️У цю пʼятницю на Форксі✍️ щоб зіграти вам в акустиці трохи українських пісень і не дуже😉 Беріть пледи та напої та приходьте, 🕖початок о 19:00🕖 Всіх чекаємо!✌🏻
-
Директор в курсе, что украинцы не лохи? Прежде чем идти в какую нибудь компанию, им нужно знать что за фирма, числится ли она в Манитобе (что б не пролететь с PR) какой объем работы (что б быть уверенным что не temporary и опять таки не пролететь с PR) какой в конце концов оборот средств (проверяется через Glassdoor и тоже даёт понимание на что рассчитывать по оплате) какие виды работ (что б не оставить здоровье за пару недель и снова таки пролететь в конечном итоге с PR вылечивая спину пол года)?
-
Я б в «Осередку» подивися
-
Привіт. Мене звати Кристина і я NAIL МАЙСТЕР із України🇺🇦. Запрошую тебе на процедури манікюру і педикюру 💅Район TRANSCONA. На тебе чекає гарна робота, смачні напої та приємна атмосфера . Тут ти зможеш ні про що не думати, просто подивитись легкий серіал, у той час як я зроблю твої ручки і ніжки доглянутими. По всім питанням пиши в особисті повідомлення💌 І не забудь підписатись в Instagram, щоб не пропустити новинки і акції😉 Гарного дня 🌸 www.instagram.com/krystyna_sazhchuk_nail_studio_?igsh=MWYzMjMyNnBiZDIwYw%3D%3D&utm_source=qr
-
Всім привіт🌺 Запрошую на манікюр та педикюр Однотонне покриття - 40cad Покриття з укріпленням - 50сad Нарощення - від 60cad Педикюр - 60cad Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерилізовані інструменти та приємна компания гарантовані✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 📍55 Daylan Marshall Gate Ig - www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr (детальний прайс та роботи)
-
🎁 Drevm Bvrbers BBQ BASH! 🎁. Join us on June 22 from 11am - 3pm for FREE FOOD (until supplies last) and exciting new services! We’re adding Lashes and Nail Services (Manicure, Pedicure) to our lineup! We are adding more deals! In collaboration with @CGpurewash buy 1 soap and get the 2nd bar at 50% OFF! & The first 10 people for each service: - Haircut - Lash Extensions - Lash Refill - Manicure - Pedicure - Buy 1 soap bar and get the 2nd bar at 50% OFF Will receive 20% OFF the services! Don’t miss out! 2179 Portage Ave, 2nd Floor.