Вінніпег для українців Канада
-
Я делала только вп Остальное по месту
-
У нас ушло около часа на то, что бы выйти, примерно 1-1,5 часа на получение вп, еще часа 1,5 на то, что бы найти твой терминал, сделать чек-ин( не смогла сделать онлайн) и сдать чемоданы
-
Підскажіть будь ласка відділення RBC bank, де працюють україномовні або російськомовні консультанти. Вкажіть адресу. Можливо хтось знає
-
Квітень – останній місяць для подачі декларацій! Вінніпег. Податкові декларації на Court Ave з місцевим бухгалтером та з допомогою українського спікера. Податкова декларація 1 людина – 56 cad (податок включений), Податкова родинна декларація (чоловік + дружина) – 89 cad (податок включений). Пишіть в приват
-
Підскажіть будь ласка відділення RBC bank, де працюють україномовні або російськомовні консультанти. Вкажіть адресу. Можливо хтось знає
-
Підкажіть, будь ласка, для чого недійсний чек? Коли і для чого його використовують. Працюю другий тиждень, і роботодавець попросив недійсний чек, щоб виплатити мені зарплату. Що це значить для мене ?
-
Вітаю, хто користується мобільним додатком від кредитної спілки Карпатія? Як він виглядає? Можете підказати або скинути фото?
-
На цьому чеку вказана інформація для скидання вам зарплатні, а пише на ньому Void , що типу він не для використання коштів у банку Ніби так))