Вінніпег для українців Канада
-
Підскажіть будь ласка відділення RBC bank, де працюють україномовні або російськомовні консультанти. Вкажіть адресу. Можливо хтось знає
-
Підкажіть, будь ласка, для чого недійсний чек? Коли і для чого його використовують. Працюю другий тиждень, і роботодавець попросив недійсний чек, щоб виплатити мені зарплату. Що це значить для мене ?
-
Дякую. Я вже зареєстрував. Не треба нічого з того , що ви написали. Канадського Driving License достатньо.
-
або так) В мене на момент купівлі авто не було місцевого водійського тому просили те що я написав вище
-
Вітаю, хто користується мобільним додатком від кредитної спілки Карпатія? Як він виглядає? Можете підказати або скинути фото?
-
На цьому чеку вказана інформація для скидання вам зарплатні, а пише на ньому Void , що типу він не для використання коштів у банку Ніби так))
-
@ilkham_rbc
-
1700 Corydon Ave, Winnipeg, MB R3N 0K1
-
А перміт?)
-
Kildonan Green branch RBC. 1750 Plessis Rd
-
Дякую
-
А про лизинг можете рассказать?
-
😷Сертификат вакцинации в дию без предоплаты 💉2 дозы,бустер 🇪🇺Европейский сертификат (любая страна) 🦠ПЦР тест 👩👧👦Делаем сертификат детям
-
Ну не знаю, була в початку черги, і ось прям все швиденько зайняло годину А тут фантастика, 15 хв) Краще не радьте таке людям Потрібно мінімум мати в запасі 2-3 години , якщо пересадка , бо буває різне
-
А в скільки літак, я десь в 19.30 прилетів і все швиденько а потім пішов за чемоданами
-
В тооонто багато офіцерів і якщо бути в початку черги - все ок
-
Він робиться швидко, головне черга, вона більше часу займає
-
15 хвилин заняло
-
Я не радив такого, а сказав свій експіріенс. В мене все швидко зайняло, у офіцера мінімум питань, швидка відповідь і пішов
-
Добрий день, підскажіть майстра з манікюру в районі Транскони
21 Jan 2023, 07:33
7222/89677
12 minutes ago