Вінніпег для українців Канада
-
Привіт , гайз ✌️ Займаюсь ремонтом телефонів, ноутбуків та планшетів в місті Вінніпег. Роботу виконую швидко та якісно за приємними цінами. Займаюсь ремонтом телефонів , планшетів та ноутбуків. 8 років досвіду роботи в сервісному центрі. Виконую різного типу ремонти: ремонт пристроїв, які перестали вмикатися після падіння, попадання вологи ;апгрейд ноутбуків , які повільно працюють🦖; заміна дисплеїв, акумуляторів🔋, чистка ноутбуків💻, заміна термоэлементів та встановлення програм 📂, програмний ремонт телефонів 🔐 , прошивка💥💥💥 Звертайтесь у дірект або дзвоніть - 431 990 49 24 😉 Мови обсл. - УКР/РУС/ENG Знаходжусь у Вінніпезі, район The Courts of St James Телеграм - @Remont_Telefoniv_Winnipeg #ремонт телефонів #екран #ноутбук
-
Ось така у нас у дворі вчора з'явилася киця чи то кіт. Адреса 10 Ель Тассі драйв. Дуже лагідна, але ляклива. На руки взяла, хотіла поки шукаємо господаря, взяти додому. Але вона вирвалась. Хто загубив?
-
Підкажіть в якому банку відкрити картковий рахунок щоб потім з Європи можна було без проблем закрити онлайн?
-
Да, точно. Совсем забыла про этот маршрут ))
-
Вітаю. може хтось летить найближчими днями в Україну? Потрібно терміново передати паспорт
-
Через Ямайку и Доминикану тоже можно сразу в Винни
-
Шукаємо офіціанта. Розмовна англійська. Бажано з досвідом. $16+tips(в середньому +$10 до кожної години). Проживання до 6 тижнів в готелі оплатить власник. За цей час допоможе знайти житло. The Pas, MB
-
Актуально??
-
НЕГАЙНИЙ НАЙМ!! (В БУДЬ-ЯКОМУ МІСЦІ КАНАДИ) Доступна особа для особистого помічника віддалено. Три дні на тиждень (неповний робочий день) 4 години щодня хороша оплата Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть мені повідомлення для отримання додаткової інформації.
-
Хто робив нотаріальне засвідчення документів українською, порадьте в Вінні нотаріуса
-
Хто робив нотаріальне засвідчення документів українською, порадьте в Вінні нотаріуса
-
Адреса написана
-
Хто перший прийшов -той забрав
-
Всім привіт чи може хтось буде летіти з Ґданська до Вінніпегу найближчим часом? ( треба ліки передати )
-
Доброго дня! Відгукніться, якщо хтось продає велику валізу на 23 кг🙏🏼
-
Продам крокси, абсолютно нові з бірками і пакуванням. Оригінал Розмір w9 наш 39-40 жіночий. Підходить на широку ніжку, але якщо вузька також буде зручно. 45$
-
Якщо вузька нога, то буде не дуже зручно використовувати на кожен день. Варто приміряти їх)
-
В мене вузька маленька нога, в мене крокси і мені зручно Головне щоб розмір був підібраний правильно Я ходжу і пальці не скручую щоб їх тримати )) Ходжу кожен день
-
Ищу преподавателя, который сможет подготовить ко сдаче ceplip
-
Робоча зміна 3-4 години і повна зміна 6 годин. Опис роботи: Реклама - Онлайн довідка ✅Зарплата 180-310$/тиждень - Навчання буде проведено -®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. - Повинен знати базову англійську/українську мову - працювати вдома . - Надішліть «Так», щоб подати заявку.
21 Jan 2023, 07:33
72370/89426
29 minutes ago