Вінніпег для українців Канада
-
Всім привіт, хто знає розмір фото та кількість для дорослого на подачу закордонного паспорту в консульстві? Бо для дитини там взагалі 10х15 см 1 шт
-
Привіт, продам. Деталі в приват
-
Всім привіт🌺 Запрошую на манікюр та педикюр Однотонне покриття - 40cad Покриття з укріпленням - 50сad Нарощення - від 60cad Педикюр - 60cad Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерилізовані інструменти та приємна компания гарантовані✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 📍55 Daylan Marshall Gate Ig - www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr (детальний прайс та роботи)
-
Гердани в наявності
-
У емігрант центр зверніться. Прийом документів з 8.30 до 13.00. Переклади треба мати з собою, а також оригінали і копії документів, які потрібно перекласти.
-
Привіт, дівчата!🌸 Я пропоную послуги візажиста у місті Вінніпег. Готуйтеся до ідеального образу на випускний та інші важливі події!💄🎓Чекаю всіх у моєму Instagram @an.mua8 або в приватних повідомленнях для бронювання дати. Запрошую звертатися до мене, щоб разом створити неперевершений образ, який підкреслить вашу красу та особистість! Зараз діє спеціальна ціна на послугу макіяж+зачіска (локони)! Встигніть забронювати свій образ за приємною ціною☺️🎀 Дорогі Наречені, у липні та серпні залишилося трохи вільних дат для створення ваших неймовірних весільних образів!😍✨
-
Здравствуйте 🤝 Прошу прощения что так поздно пишу. У меня есть вопрос относительно участия в двух иммиграционных программах. Можно ли одновременно выступать в качестве поддерживающего лица по Номинационной программе Манитобы и участвовать в спонсорстве по федеральной программе Pathway to Permanent Residence for Ukrainian Families? это возможно?
-
-
-
Вітаю!!! Кому потрібні матеріали для манікюру і педикюру з України Вінніпег. www.facebook.com/profile.php?id=61553960290493&mibextid=LQQJ4d www.instagram.com/beauty_winnipeg__ua?igsh=MWowOWliM3Y2YjRp&utm_source=qr
-
В наявності?
-
Хочете відпочити у вихідні на пляжі, або поїхати в інше місто, можу відвезти (без малих дітей, бо немає дитячих крісел) за помірну плату