Вінніпег для українців Канада
-
Хочете відпочити у вихідні на пляжі, або поїхати в інше місто, можу відвезти (без малих дітей, бо немає дитячих крісел) за помірну плату
-
Добрый всем вечер.Скажите кто какие платежные системы использует для отправки денег из Канады в Украину?Ничего не работает
-
Банк проблемный, меняйте банк это ужас!!!!
-
Добрый,вечер девочки будьте окуратны с етим человеком кто с ним встретиться избивает девченок ,ходит на дискотеки и врет что он один а оказваеться ,3 года есть жена
-
Українцям дуже важко знайти роботу. Чому? youtu.be/c9qr99WiUYs
-
Всім доброго дня, шукаю роботу для себе, розмовна англійська, можу читати, писати англійською, підійде будь-що: склад, магазин, завод, ресепшн, няня.... Знаю офісні програми Microsoft Office, маю досвід роботи з сайтами Wordpresd. Мешкаю в центрі Вінніпегу тому район не має значення. Швидко навчаюсь, є водійське посвідчення Манітоби, авто поки не маю. Мій телефон 584 888 05 33.
-
🌸 Дівчулііі, (а може й хлопчики 😅), привезу cтiки до іqоs/глo (tеrеа/hееts/nео), cигарeти будь-якої марки, eІf bаrи, мeдикаменти, заправки для кaльяну, і подібне 💉Також КОСМЕТОЛОГИНІ, для Вас: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 🇺🇦Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей ) Беру також на процедури, є пару вільних віконець 💕
-
🌸 Дівчулііі, (а може й хлопчики 😅), привезу cтiки до іqоs/глo (tеrеа/hееts/nео), cигарeти будь-якої марки, eІf bаrи, мeдикаменти, заправки для кaльяну, і подібне 💉Також КОСМЕТОЛОГИНІ, для Вас: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 🇺🇦Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей ) Беру також на процедури, є пару вільних віконець 💕
-
-
Здравствуйте . Подскажите врача гинеколога?
-
Доброго дня. Шукаю роботу ( прибирання будинків, офісні прибирання чи щось в такому плані. Рівень англійської мінімальний, A1,A2. Можливо хтось надасть якісь пропозиції ще крім прибирання, де підійде мій рівень знання мови.
-
Доброго дня. Шукаю роботу ( прибирання будинків, офісні прибирання чи щось в такому плані. Рівень англійської мінімальний, A1,A2. Можливо хтось надасть якісь пропозиції ще крім прибирання, де підійде мій рівень знання мови.
-
Нові чохли на 15 iPhone та Airpods. Від 10 $.
-
Наскільки знаю, їх тут нема наших Лише канадські лікарі