Вінніпег для українців Канада
-
Мы с сомами прилпли. А можно в личку подробнее как оплатили?
-
Новий. Розмір L. 35$
-
На 13-14 років . Нова. 35 $
-
Можно
-
Це що за іспит такий «на здачу pr»?
-
Добрий день! Хто може подивитись сьогодні машину? Спустило колесо, не знаєм що робити, а все зачинено сьогодні. Може хто знає де можна поїхати до спеціаліста?
-
🚘Авто а оренду🚘 ▪️Від 39/49/59$ день ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Новий сервіс оренди - онлайн. 🔥Без особистого контакту, тепер можна орендувати авто 24/7!!! ❗(Форма контакту виконується в робочий час) ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 1 день. ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber 🧭 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег Манітоба
-
Дуже дякую.
-
www.instagram.com/diana_helwa_photo?igsh=MXVpeDdza2c5bXByZg==
-
Привіт! Питання пов'язане з кредитною карткою та банком Scotia. Оформив я карту дебетову в банку Едмонтона та замовив кредитку, не дочекавшись кредитки, я переїхав до міста Вінніпег. І тепер я не можу отримати кредитку у Вінніпегу. Я звертався до відділення банку, телефонували на кредитну лінію, робили переадресацію картки декілька разів та нажаль вона не приходить. Чи можу я в іншому банку оформити кредитку?