Вінніпег для українців Канада
-
А что предлагают по доходам? У меня свободный английский и опыт продаж 18 лет.
-
I also need such tips. My passport expires in May 2025. Without available slots I'll become illegal here ))
-
Добрый ,вечер нужна бармен на 1 вечер писать в личку з.п после отработанного вечера ,без резюме,или девушка или парень ,писать в личку
-
Сегодня только оплачивала свой проездной в шоперс. Скажите просто, что вам нужно заплатить месячный проездной за 53.9 Все будет работать правильно 😉
-
Главное не отчаиваться и приглашать сюда всех знакомых и не очень знакомых тоже 😉 Люди идут туда, где есть движуха 😉
-
Смена провинции это как переезд в другую страну. Все документы нужно менять, и хэлс карта это чуть ли не самое главное.
-
Написал
-
Оооо,обратно Вы ))) Я уже начала скучать и переживать где вы ?😅
-
Ну вот, была занята поиском работы 😉 До конца недели жду джоб оффер 😀
-
Вітаю. Шукаю роботу фул-тайм або парт-тайм (клінінг, магазини, склади, заводи та ін.). Рівень англійської мінімальний. Є водійське посвідчення. Буду вдячна за будь-яку допомогу.
-
в личку если можно
-
Добрый вечер сколько стоет фотосессия для семьи для двух человек
-
Супер 👍
-
Здається 17 долл. У рітейлі на початку більшої немає. Тут більш важливо, скільки годин дадуть. Чесно, по цій вакансії не памʼятаю. Я отримала джоб офер у інше місце на фултайм.
-
Дякую :) 17 долларов это базовая ставка обычно в ритейле. А бонусы за продажи есть? Так же не интересно работать за просто низкую ставку - нужна мотивация продавать больше :)
-
Дуже дивно, в мене на роботі (будинок літніх людей) дуже багато HCA їздять на автобусі, одна жінка з Нігерії взагалі 3-ма 🤪 добирається. Жінка з України ( в неї добра англійська і саме вона мені розповідала що починала без сертифікату, але агенція де працювала їй допомогло) зараз працює в нас вікенд на пару тижнів і в госпіталі, то вона пішки ходить…
-
Для роботи з літніми людьми повенен бути ВП без обмежень? може хтось підкаже)
-
Доброго вечора Хто підкаже де можна купити класичні чорні туфлі? Потрібен розмір 6. Уже обійшла всі магазини, в Kildonan place, Winners і так далі(((
-
Доброго вечора Хто підкаже де можна купити класичні чорні туфлі? Потрібен розмір 6. Уже обійшла всі магазини, в Kildonan place, Winners і так далі(((
-
21 Jan 2023, 07:33
73230/89292
28 minutes ago