Вінніпег для українців Канада
-
И ещё вопрос, если возволете ,. Как понять, к какой категории кто относится, например я, к тем что вы защищаете или наоборот?
-
Дякую❤️
-
Можливо у когось була ситуація зі школою схожа,порадьте як краще🙏🏻 Мій син переходить у high school але та що у нас по прописці ми туди не хочемо так як мали уже там досвід гіркого навчання і змушені були перейти на 8 клас у іншу школу поряд.Туди куди зараз він би хотів,нам відмовляють керуючись тим що біля нас є своя школа ,ідіть по своїй прописці Директор школи і вчитель вислали свої рекомендації,оцінки у нас хороші,теж надали,англійською мовою розмовляє Як можна ще подіяти на адміністрацію школи????
-
The Brand New Hyundai Elantra Hybrid Luxury !!! IN STOCK !!! DONT MISS YOUR CHANCE TO BUY THIS VEHICLE!!! !!! ONLY ONE !!! ✅In stock ✅Brand new ✅Warranty ✅Financing ✅Full loaded 💲34,204
-
Я зловила слот після 23:00 по Вінніпегу,я завжди тільки в ночі заходила і ловила слот .
-
Ви ніяк не подієте, тільки треба домовлятися нормально Зазвичай якщо в школі є вільні місця вони беруть без проблем. Якщо місць немає то тоді не беруть Також зазвичай до однієї локації може відноситись 2-3 школи, спробуйте дізнатися якщо є інші школи в вашій локації
-
Так на Торонто
-
всім привіт від зарас вільна кімната для оренди на вулиці 206 Talbot Ave, Winnipeg, MB R2L 0P5 хороша кімната з меблями і + матрац хороший все залишаю , це тільки для хлопців хоча і дівчата також тут жили тут проживає ще 2 хлопця з України розмовляють Англійською добре . тихі хлопці не шумні і вечірок не люблять ..ціна 600 + комунальні це приблизно на літо 30 Дол ... розв'язання автобусні хороші 44,45,47,11 все рядом 5 хв до зупинки а 45 взагалі рядом + магазин продуктів через дорогу і ціни нормальні і гараж для машини є ,,я просто переїжджаю все залишається - матрац хороший новий, вам нічного не прийдеться купляти всі меблі є - ,, всі меблі залишаються не пошкодуєте ...мій номер 2048698428 дзвоніть або пишіть .. дякую до зустрічі
-
Доброго дня. На завтра маю час на стрижки та фарбування різної складності. Вільний час до 4:00рм www.instagram.com/semylitalena?igsh=MWZ2ZmFtd2c4cHdqbg%3D%3D&utm_source=qr
-
Не припомню такого. Я вообще мало с кем общаюсь) но я всегда говорю прямо и как есть
-
Так я також кажу прямо і як є Якщо людина нитік та ледачий і намагається у всіх своїх проблем звинувачувати когось або країну то я кажу в лоб що це не країна винувата а ти такий( не маю на увазі конкретно вас, сподіваюсь це ви розумієте)
-
Ну так чому тоді у мене повинно бути негативне відношення до вас🤷♂️. Я завжди радію коли у людей все добре і все гаразд і вони отримують задоволення від життя. Бажаю вам і далі розвиватися і отримувати задоволення від життя в Канаді