Вінніпег для українців Канада
-
Не припомню такого. Я вообще мало с кем общаюсь) но я всегда говорю прямо и как есть
-
Так я також кажу прямо і як є Якщо людина нитік та ледачий і намагається у всіх своїх проблем звинувачувати когось або країну то я кажу в лоб що це не країна винувата а ти такий( не маю на увазі конкретно вас, сподіваюсь це ви розумієте)
-
Ну так чому тоді у мене повинно бути негативне відношення до вас🤷♂️. Я завжди радію коли у людей все добре і все гаразд і вони отримують задоволення від життя. Бажаю вам і далі розвиватися і отримувати задоволення від життя в Канаді
-
Hello, girls🌸 Хочеш економити кожного ранку додаткових 15 хв на сон і красиві БРОВИ? Не проблема! Мрієш, щоб твої ВІЇ мали ефект нафарбованих, підкручених вій і все це без туші? Welcome!🥰 Врахую усі твої побажання 😌 Район Downtown, чекаю кожну🌸 Робоча сторінка: instagram.com/dudko.brows?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
🚘Авто а оренду🚘 Days/Uber/Uber Eats ▪️Від 39/49/59$ день ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Новий сервіс оренди - онлайн. 🔥Без особистого контакту, тепер можна орендувати авто 24/7!!! ❗(Форма контакту виконується в робочий час) ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 1 день. ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber 🧭 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег Манітоба
-
Зараз реально зробити новий закордонний паспорт з їхніми законами ?? І що для цього потрібно
-
Ну добре добре
-
Ааа