Вінніпег для українців Канада
-
Це вже наступна стадія коли кожен клоун себе лікарем вважає 🤣🤣🤣 Як казав мій знайомий кожна гнида задам кида 🤣🤣🤣
-
Я не знаю чим тобі клоуну допомогти, я не лікар.
-
Точно магнітні бурі сьогодні давлять на глупі голови 🤣🤣🤣 Клоуни он як корчиться…🤣🤣🤣
-
Для тебе клоуна в мене калош немає, не надійся. Балабол звичайний а як до діла то обісрався...
-
Якщо хто знає, яка ситуація в аеропортах Європи особисто Франкфурта. Чи є якісь питання прикордонних служб до чоловіків з українським громадянства призовного року? Хто літав і коли будь ласка відгукніться.
-
Який список ти маєш 🤣🤣🤣 тільки що на галоши для клоуна можуть тобі довірити
-
Я йому... А він мені за рибу гроші. Може дістанеш для 59 бригади комп'ютерне обладнання, для підрозділу операторів дронів? Я список маю.
-
ASICS 44 розмір -50$
-
Привіт,порекомендуйте косметолога
-
Привіт,допоможіть знайти косметолога)
-
А тут є трихологи? Чи можливо хтось може порекомендувати 🙏
-
А навіщо німцям.наші чоловіки призовного віку. 🤔
-
Можливо не набирає, нас до неї відправили з пологового тому і взяла, але час від час дзвоніть на ресепшен чи не появилося місце
-
О каких бенефитах идёт речь? Можно поподробнее пожалуйста?
-
Ми ходили до дорослого а він нас направив до цієї клініки....
-
Якщо комусь Це не приємно Чути. То мабуть що треба Замислитися..🔥👆 Є про що помислити..поки ще живі..на цій землі грішній ходимо**У мене все добре Хвала Господу Богу 💯🔥
-
Цікавлять речі можете фото скинути?
-
Цікавить
-
Щось не видно,в людини в якої все добре ,вона просто пролистує оголошення товару яке їй не цікаво ))
-
Всім привіт мені дуже потрібно зробити переклад свідоцтва про народження для подачі на пр може хтось знає де це можна зробити дуже дуже швидко і дешево.Можливо якусь компанію в Україні.Але зробити якісно і професійно щоб не виникало ніяких проблем
21 Jan 2023, 07:33
73387/90172
45 minutes ago