Вінніпег для українців Канада
-
Ще зі свого досвіду поділюсь. Ще один мій джоб офер, який я і підписала - у магазин, що знаходиться у місці великого потоку українців, які мови не знають здебільшого. Конверсія від них майже нульова. Тому можна ногами йти до тих місць, де українці більше проживають, або у торгівельні точки, які користуються попитом у українців: нм, зара, мобільний звʼязок … це за умови наявності мови звичайно
-
Сандалі Crocs оригінальні. Мега зручні. Нові, розмір 7 (23 см по устілці). 40 Cad
-
Доброго дня, зараз на федеральному етапі, прийшов запит на довідку про несудимість з Угорщини. Подавав заяву на федеральний 13 березня 2024, довідка про несудимість з Угорщини була отримана 14 лютого 2024(в цій довідці вказано що вона дійсна лише 90 днів). Мені дали 60 днів для завантаження документа. В моему аккаунті не виходить завантажити стару довідку через те що треба вказати дату видачі і дату закінчення дії документи. На момент подачі на постійного резидента там було ще 2 місяці дійсна довідка. Зараз мені потрібно зробити нову? Можливо хтось мав схожий досвід, дуже не хочеться знову витрачати 300кад на пару папірців. З моменту як приїхав до Канади наприкінці 2022, більше не виїздив нікуди.
-
visa.vfsglobal.com/ukr/uk/can/apply-visa
-
Доброго времени суток чат, подскажите пожалуйста тренера в спорт зале.
-
I'm here to show my appreciation to the man who took me out from zero to hero. I'm so glad for your help, thank you Mr Donald t.me/+OKBYNSjorFRhMjI0
-
Добрий вечір!Маю таке питання- приймаю ліки на постійній основі.Але деякі з них в аптеці видають в баночках.Чи можна брати їх з собою в літак в ручну поклажу?
-
Вони можуть будь-яку довідку запитати у будь-який момент, навіть якщо вона ще дійсна. Тому якщо запитують, треба оновити
-
Продам вишиванку. Розмір XS/S. Ціна 20$.
-
Можно. Они же не в жидком состоянии