Вінніпег для українців Канада
-
І мені будь ласка :)
-
Я в МПІ питав чи важливо надати інформацію за попередній період з інших страхових, їм ця інформація не потрібна, ти для них новенький тож починаєш з нуля, це все пояснять при оформленні страхової
-
Там є система накопичення балів і знижки за роки безаварійного стажу)
-
Однаково дорога)
-
Можливо, я тільки надав інформацію яку мені сказали, бо я сам хотів також отримати знижку бо мав необхідні документи
-
Трохи не так. Ви можете подати документи про ваш безаварійний стаж. Але MPI залишає за собою право прийняти це документ чи ні, і це відбувається не відразу.
-
Доброго дня. Шукаю студію/ 1бр з 30.04 (бажано з паркінгом)
-
Всім привіт. Кому щось потрібно перевезти, дзвонить - домовимось. Маю вільний час в будні дні з ранку до 13:30 та субота - неділя весь день. В інши міста Манітоби теж їду. 204-952-1976 Слава. Пишіть - SMS, WhatsUp, Viber, Telegram. (НЕ пишить будьласка в Messenger)
-
Друзі Всім Привіт Як що Комусь потрібна буде допомога з Перевезенням Телефонуйте Допоможу Маю Вільний час!!! +14315882568
-
Як з вами зв'язатись? Потрібно авто на вівторок.
-
Кто нибудь знает как пройти проверку судимостей?
-
verificationscanada.ca/?utm_source=google&utm_medium=paidsearch&utm_campaign=Criminal_Checks_SH&utm_term=criminal%20record%20check%20winnipeg&gclid=Cj0KCQjwtsCgBhDEARIsAE7RYh2opTluZV2whe1pHWD0RODz1b207Zo3RRkR0_tlCwLPGXV5QpN-q80aArtREALw_wcB
-
надо пойти в полицейский участок,запросить проверку и заплатить 50$ если не ошибаюсь. если Вам не к спеху,это можно сделать онлайн и через пару дней его пришлют по почте
-
только что попался этот пост,посмотрите
-
Цікавить, можна фото і до якого аренда в приват?
-
Сьогодні зранку оплатив картою в магазині fido, списалось ввечері, в магазині сказали що спишеться на наступний день.
-
Здається кімната в двубедрумній квартирі
-
Яка ціна на гель лак ?
-
волейбол 🏐 суббота 19:30 45 Dalhousie Dr (да, в церкви😬, зал обалденный) вход свободный, игра не про спорт, а про веселье и отдых. Есть раздевалки, душ, парковка.
-
Пишіть на сторінку
21 Jan 2023, 07:33
7375/88604
about 3 hours ago