Вінніпег для українців Канада
-
Дякую
-
На вибір локація
-
🟢 БЕЗКОШТОВНИЙ ВЕБІНАР: Що потрібно знати найманому працівнику в Канаді 🌟 Ви дізнаєтесь про процес найму, види трудових контрактів, ключові юридичні аспекти та багато іншого. Вебінар буде проводитись українською мовою. 📅 Дата: 17 липня 🕒 Час: 07:00 PM (Альберта) 📍 Онлайн (Посилання після реєстрації) Topics: 📝 Hiring Process and Documents 🇨🇦 Recruiting process in Canada 📜 What is an Employment Contract ✍️ How are contracts of employment offered 📑 Types of employment contracts ⚖️ Key Legal Considerations 🗂 Required documentation and record-keeping 🛡 Personal information 📄 What is TD1 all about 💵 How to read my paystub 🌴 Job protected leaves ❌ Termination, layoff or dismissal: the key differences 📃 ROE, My Service Canada Account 🇨🇦 Service Canada programs and services 🛠 Employment Insurance (EI) regular benefits 👶 Maternity and parental benefits 👉 Реєстрація тут www.surveylegend.com/s/4vzf #HiringProcess #Webinar #TD1Form #Paystub #MaternityBenefits #FirstChoiceAccountingTax
-
Добрий день. Яка вартість книг з цієї серії про мишеня?
-
Дякую
-
Доброго дня зараз вже немає в наявності, будуть за три тижні десь. Ціна 25 CAD
-
А где и когда можна забрать кровать ? Если ещё актуально.
-
Доброго вечера усім,підкажіть будь ласка,чи підходить для подачі на PR документ,який підтверджує досвід роботи з Польщі(свідоцтво о праці)але роботодавець не вказав сумму за годину та не вказано скільки годин працювала,але вказані обов’язки праці,їхні контакти та підпис,та з якого по який рік?
-
Вы часы с
-
Привіт ) хто оспорював штраф Цікавий ваш досвід?
-
Добрый вечер может кто ходил тут,в больницу на поло парке ,есть госпиталь нужно адрес буду благодарна
-
Всім привіт 🤗 Шукаю бажаючих познайомитись з арт- практикою "Нейрографіка" ( робота зі страхами, обмеженнями, бажаннями, ресурсами, емоціями через малювання.) Зможуть всі, навіть якщо ви не вмієте малювати. Цікаві авторські техніки, поєднання різних матеріалів, малювання з МАК. Мені на підтвердження тренера нейрографічного малювання потрібні роботи клієнтів. Від мене: 💫 Уважний підхід до вашої теми 💫 Релакс обстановка ( арома свічки, релакс музика) 💫 Все необхідне для малювання 💫 За бажанням - підказка від метафоричних карт "Алхімія Кінцугі" або "Афірмації" 💫 Чай, кава Від Вас: 🌱 Бажання познайомитись з нейрографічним малюванням 🌱 Хвилююча вас тема ( страхи, обмеження, пошук ресурса, "чому так сталося", емоції) 🌱 2-3 години вільного часу (п'ятниця, субота, неділя) 🌱 Донат на обмін енергіями і матеріали Якщо вас зацікавила пропозиція - напишіть мені обов'язково! З нетерпінням чекаю на нашу зустріч 🫶🏼 Всім гарного дня 💛💙