Вінніпег для українців Канада
-
-
Так у месенджері є окрема типу папка «маркетплейс» всі повідомлення продавцям там
-
Можете на себе. За кермом може бути будь хто. У нас також всі документи на чоловіка, але їзду я. (Правда у нас не кредит, але думаю різниці немає)
-
Ні, не можете. Але ви можете бути co-applicant. Але авто все рівно буде оформлене на того, хто має driver license.
-
Не, я эту папку видела, у меня вообще не отправляются сообщения
-
Скиньте в групу тел
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, чи можна десь купити пасочку і пару крашених яєць?! Можливо хтось може продати?! Хочеться хоча б в цьому році відчути свято. Дякую за розуміння
-
І ще підкажіть де будуть святити пасхи завтра?!
-
Продам свої два авто Mercedes ML350 4matic 2011 рік, 122 тис пробіг. Ціна 18000$, ну і можно поторгувалися. Ford Fusion 2018 рік, 216 тис пробіг. Ціна 15000$ за подробицями пишіть приватно
-
Всем привет🤚🏻 Я лицензированный мастер парикмахер со стажем 10 лет. Стрижу мужчин и детей, по желанию могу и окрасить😉 Девушки, если вы искали мастера по сложным техникам, то я буду рада вас видеть у себя в кресле😉 Работаю по авторским техникам Владимира Сарбашева, Игоря Хонина, Светланы Кулешовой и Наталии Головченко. Больше моих работ можно посмотреть instagram: @semylitalena Подписывайтесь, спрашивайте совета по уходу за волосами всегда отвечу и подскажу😉 Работаю по адресу: 83B, Sherbrook Street Winnipeg, Manitoba
-
Привіт. Може хтось шукає житло в центрі. Це суборенда з 1 травня - 30 червня з можливістю продовження. Ми хотіли там оселитись, але отримали підтвердження з іншого місця де оплатили депозит тому від цього довелось відмовитись. Тут депозит оплачувати не потрібно. Викладаю це тому, що людина яка там проживає дуже приємна і наскільки я зрозумів з наступного місяця він вже має оплачувати оренду в іншому місці тому те що нас одобрили а ми відмовились якось ... . www.facebook.com/marketplace/item/1386877245394555/
-
Есть, и много!
-
Доброго утра,мой сын ищет подработку на выходные.С чем связана работа.Он ходит ещё в школу, подойдёт ему?
-
В мене була така проблема, ніяк не відправлялись, з ноутбука теж ні, я дивився на ім'я людини яка виклала оголошення, тоді шукав її в пошуку і в приват писав що не можу відправити повідомлення через маркет плейс , людина відповідала
-
Дякую за пораду👍