Вінніпег для українців Канада
-
А вы говорите работы, денег нету, вон как надо зарабатывать на пустом месте 😁
-
Вєчєр пєрєстайот бить томним(с)
-
В Калгарі так одну пару наказали через такий продаж 😅
-
Да нету никакого бога) есть хорошие людие как Оксана, а есть такие как София🤷♂вот и всё. Бумеранг тоже, для отдельных мрак где-то теряется, не возращается
-
🥲 і нашо та совість
-
І люди теж робять помилки всьому свій час
-
І матрас повернувся. З процентами
-
Дак переезжает же, в какой нибудь Торонто скорее всего, где оборот таких вещей в разы больше и можно делать по 2000$ в месяц на таких продажах, если не больше 😅
-
Все повернеться, як Ви і сказали. Бумерангом
-
Ярослава всі ми люди,а не звірі ,багато хто віруючий ,не нам судити ,на все завжди божа воля.
-
Та годі вам, як наказувати? Фото та ім’я дівчини є. Знайомі побачать. Громада поширить. Діаспора буде про неї знати. Цього вистачить щоб зіпсувати своє перебування у Вініпезі. Ніхто спілкуватись не захоче, ні допомогти, ні віддати щось.
-
Саме прикол в тому що воно повертається бумерангом .
-
Ну да , це ж так просто 👍🏻😅
-
Згодна
-
Совесть порой дорого обходится, а тут 150 долляриев как с куста😁
-
Ну її вже боженька наказав. В тому самому чаті виставляти ті самі речі. Якось забракло розуму, щоб так нагло спалитись
-
Такий менталітет в людей наживитись🤣
-
Було б добре і цю наказати , взагалі не мають совісті!
-
А стол і стіл? А посуд??? Та інше. Давайте не будемо читати короткий зміст на обгортці книги 😁
-
Ми сюди приїхали ще у 2022 році, багато нам допомогли волонтери Матраси, двохярусна дитяча кровать Потім в нашому комплексі люди вже бу речі віддали, дивани, якісь шухляди Я все це буду віддавати згодом, як не буде потреби в цих речах Як прийшло, так і пішло Бо все або б/у, або через волонтерські організації отримано Я наступного разу напишу в чати інших ньюкамерів, або через церкву віддам Бо я не розумію таких мамкиних бізнесменів
21 Jan 2023, 07:33
74136/89351
4 minutes ago