Вінніпег для українців Канада
-
Такий менталітет в людей наживитись🤣
-
Було б добре і цю наказати , взагалі не мають совісті!
-
А стол і стіл? А посуд??? Та інше. Давайте не будемо читати короткий зміст на обгортці книги 😁
-
Ми сюди приїхали ще у 2022 році, багато нам допомогли волонтери Матраси, двохярусна дитяча кровать Потім в нашому комплексі люди вже бу речі віддали, дивани, якісь шухляди Я все це буду віддавати згодом, як не буде потреби в цих речах Як прийшло, так і пішло Бо все або б/у, або через волонтерські організації отримано Я наступного разу напишу в чати інших ньюкамерів, або через церкву віддам Бо я не розумію таких мамкиних бізнесменів
-
Уявіть, мені теж іноді хочеться більше , але я таким не займаюся, я знайшла роботу і працюю.
-
Блин, так смешно. Порой действительно ждёшь, когда ж этой мразе бумеранг прилетит, а ей матрац на халяву возращает😂
-
Артем мені немало в житті бачив різне,і повір всьому є істина.
-
Легенда про матрас. Епічно
-
Вместо бумеранга😂
-
А можливо в неї матеріально не вистачає?
-
Справа не в канаді,кожному своє,вибір кожної це власний вибір.
-
А ще, багато з тих, кому Канада не зайшла, сиділи на виплатах в Європі )
-
Часто мониторю этот чат, много что приобретаю и заметил такую тенденцию, что те кто ставит цену почти как в магазине либо чуть ниже (где просматривается заработок на б/у вещах) то те обычно уезжают из Канады 🤷♂ по крайнее мере 3 торгаша с которыми общался, покинули страну, а причина у всех как не странно "не зашёл менталитет" что в принципе и понятно, так как те кто ищет выгоду, особо не смогут долго прожить в такой открытой, свободной стране
-
Ось сьогодні подарував жінці даром речі,але радості було в очах.
-
Шкода, що CUAET надав можливість, заїхати такій кількості бидлоти, а не лише людям, що дійсно цього хотіли і розуміли куди вони їдуть.
-
Може хтось купить ,а може продаси не дорого.
-
Вова по ходу купив щось в Софії 😏😁
-
Дай бог цій дівчині здоровя!
-
Не судіть і судими не будете,будьте людьми.
-
Давайте краще про матрас, не так нудно
21 Jan 2023, 07:33
74152/89426
25 minutes ago