Вінніпег для українців Канада
-
Теоретично так але треба брати дозвіл і плюс чіп та прививка на сказ і після того як ввезете карантин(місце карантину повинно буде погоджено це все вирішується коли отримуєте дозвіл) всі умови залежать від провінції куди хочете ввести в Альберті трохи важче там дуже багато заборон взагалі я дізнавалась для дегу (але не вийшло)
-
Всім привіт, підскажіть які є аналоги камфорного спирту?
-
Підкажіть де можна половити рибу нормально. Біля аініпегу
-
I received my payout today and I’m so excited all thanks Mr Donald Weaver, who made it possible. t.me/+yWE8PwdXevo0N2M0
-
Hyundai Santa Fe 2007 198 000 km clean car fax Run and drive perfect Price 6900 dollars
-
Доброго дня ! Хто знає де є гуртки баскетболу ?
-
Украинский стоматолог может кому нужно
-
Вибачте , доброго ранку UCC це де ?
-
Доброго дня! Наступного тижня прилітаю у Вініпег, шукаю роботу. Хлопець 25 років, мову знаю Якшо хтось може допомогти буду дуже вдячний. Гарного дня!
-
Chevrolet Equinox AWD 2015 года. • Engine: 2.4L • Drive: All-Wheel Drive (AWD) • Condition: Clean title, not rebuilt, very reliable Key Features: • Comfort: Air Conditioning • Convenience: Power Windows, Power Locks • Safety: Ready for insurance • Performance: Lots of power • Tires: Good condition • Additional Features: Numerous added features for your comfort and convenience 9900💲
-
Добрый ,день сколько в Винипеге получить права с вождением может есть у кого такая информация,буду благодарна