Вінніпег для українців Канада
-
Дівчата запрошую на манікюр Працюю р-н Osborne st ✔️стерильні інструменти ✔️якісні матеріали ✔️доступні ціни Мій інстаграм www.instagram.com/nails_winnipeg_osborne_maryna?igsh=eHZkcHA4MjI0eWlx&utm_source=qr
-
Привіт Українці 💛💙 Запрошую вашу дитину провести літні канікули корисно з Yo Academy! 🎨💻 Що на вас чекає? Безкоштовне вступне заняття з ПРОГРАМУВАННЯ та ДИЗАЙНУ для дітей (від 8 років) та дорослих. 🔥Найкращі викладачі готові допомогти 24/7. 🔥Навчання Python, ROBLOX, C# Unity графічний дизайн,Java, дизайн та інше!! 🔥Гнучкий графік Як зареєструватися? Для запису напишіть мені у приватні повідомлення!
-
Привіт Українці 💛💙 Запрошую вашу дитину провести літні канікули корисно з Yo Academy! 🎨💻 Що на вас чекає? Безкоштовне вступне заняття з ПРОГРАМУВАННЯ та ДИЗАЙНУ для дітей (від 8 років) та дорослих. 🔥Найкращі викладачі готові допомогти 24/7. 🔥Навчання Python, ROBLOX, C# Unity графічний дизайн,Java, дизайн та інше!! 🔥Гнучкий графік Як зареєструватися? Для запису напишіть мені у приватні повідомлення!
-
Шукаю роботу, водій або будівля ,кладу плитка, шпаклюю , працюю з деревом , тераси, фасади ,або інші праці , грузчика не пропонувати будь ласка. Англійська розмовна.дякую
-
Здається 2-bedroom квартира в саблет з 1го вересня на osborne village. Новий будинок. В квартирі є вся техніка + своя ландрі в каартирі. Є камери спостереження в будинку і на парковці. Також є власний балкон і спільний storage room для ведосипедів. Ціна 1475 + 100 за парковку. Комунальні окремо. Саблет до кінця травня (можна продовжити). Квартира Pet friendly. 5хв пішки до сейфвей, драгмарт, школи, хороший дитячий садок, парк. Всі питання в особисті повідомлення. Фото на сайті: schinkelproperties.com/apartment/381-stradbrook-avenue-winnipeg/
-
В стані як на фото) легкий)великий кошик 35 дол
-
Интересный опыт, из Германии?
-
Что делать нужно?
-
Кто тут делал подтверждение диплома?
-
❌ШУКАЮ❌ Привіт всім) шукаю Таунхаус, дім (розглянемо також квартири). Район Polo Park, Аеропорт, Tyndall park. Ці райони. Розглянемо будь-які пропозиції. Можливо Ви здаєте в саблет, можливо поруч з Вами здають) Дякую всім за допомогу)
-
Віддаю телевізор. Працює через кабельне. Самовивіз. Транскона