Вінніпег для українців Канада
-
Шукаю роботу, водій або будівля ,кладу плитка, шпаклюю , працюю з деревом , тераси, фасади ,або інші праці , грузчика не пропонувати будь ласка. Англійська розмовна.дякую
-
Здається 2-bedroom квартира в саблет з 1го вересня на osborne village. Новий будинок. В квартирі є вся техніка + своя ландрі в каартирі. Є камери спостереження в будинку і на парковці. Також є власний балкон і спільний storage room для ведосипедів. Ціна 1475 + 100 за парковку. Комунальні окремо. Саблет до кінця травня (можна продовжити). Квартира Pet friendly. 5хв пішки до сейфвей, драгмарт, школи, хороший дитячий садок, парк. Всі питання в особисті повідомлення. Фото на сайті: schinkelproperties.com/apartment/381-stradbrook-avenue-winnipeg/
-
В стані як на фото) легкий)великий кошик 35 дол
-
Интересный опыт, из Германии?
-
Что делать нужно?
-
Кто тут делал подтверждение диплома?
-
❌ШУКАЮ❌ Привіт всім) шукаю Таунхаус, дім (розглянемо також квартири). Район Polo Park, Аеропорт, Tyndall park. Ці райони. Розглянемо будь-які пропозиції. Можливо Ви здаєте в саблет, можливо поруч з Вами здають) Дякую всім за допомогу)
-
Віддаю телевізор. Працює через кабельне. Самовивіз. Транскона
-
Всі засоби для волосся за 15 CAD. Нові повні пляшечки.
-
Кому треба великий ланч бокс для школи, новий, не користувалися. Ціна 5 CAD
-
Нарядний одяг на дівчинку 10 років, звертайтеся в приватні повідомлення за деталями .
-
Привіт усім! Я шукаю роботу у Вінніпезі. Добре знаю місто, маю автомобіль, досвід роботи в сфері обслуговування клієнтів, управління нерухомістю, ремонту мобільних телефонів та ноутбуків.Володію англійською, українською, іспанською та російською мовами. Можливо, у вас на роботі потрібні люди, я готовий приступити до роботи негайно😉.