Вінніпег для українців Канада
-
Всім дякую!
-
Я так принаймні вирішила свою проблему, не могла скачати рбс мобайл, а підписок дофіга, і сімейна група Тому як треба скачати суто з канадського еплстору то перехожу між акками.
-
19 маршруткою?)
-
Можу допомогти після 4 Вечора
-
Хлопці, де в Вінні можна подивитись пряму трансляцію Формули 1? Переїхала з готелю до квартири без телевізору, нема де повболівати. Цікавлять бари, а не ваші хатинки😁
-
Добрий день, дівчата, порадьте магазин де можна купити фарбу для волосся Wella Koleston у Вінніпезі?
-
Дякую,буду мати на увазі!Гарного вечора))
-
Привіт! Тут є фанати Формули 1? Можна було б зібратися разом і затусоватись у когось з великим екраном під півасик з чіпсюлями. Я в Україні так завжди робила з друзями. Є тут бажаючі скомпануватися на гран-прі Азербайджану?🏎
-
Порекомендуйте, будь ласка, на які заводи можна піти роздати резюме де вже працевлаштуванні українці. Англійська - майже нуль, але якщо покажуть і пояснять що робити то проблем ніяких не буде.
-
Хлопці,хто порадить толкового моториста,щоб поміняти цеп грм..
-
Я перевозила і в багажі, і посилкою відправляла,досить багато матеріалу,проблем не було.
-
Рекомендую "Waze - социальный навигатор" play.google.com/store/apps/details?id=com.waze
-
А я хочу шашлики. Було б чудово зібратися в якісь вихідні.
-
Пане Євгена, це ваш старий знайомий, Олександр.Лампу якщо не пізно, беру.
-
Доброго здоров'я. Підкажіть,пліз, якщо брати дилерську автівку, реєстрація на місці,чи ще кудись треба їхати...
-
В будь якому разі реєстрація в autopac або в mpi. Я супроводжую своїх клієнтів весь час.
-
Ідея класна,я колись спостерігав за ф1,але це було так давно,коли же Дженсон Баттон був чемпіоном,а Льюіс Хемільтон був дуже молодий,вони тоді в Мерседес-Макларен катались ще
-
Було б чудово якби було хочаб +15 градусі
-
Актуально?
-
Можна організувати!
21 Jan 2023, 07:33
7522/88824
4 minutes ago