Вінніпег для українців Канада
-
Колонки - 20 CAD
-
Перука 10 САD
-
Хто знає цього спамера? Моніторить контакти групи та розсилає спам.
-
🌊 Літні пляжні міні-фотосесії🌊 www.instagram.com/ksenia.photolife/ 10 серпня 2024 р. Розташування - Grand Beach Winnipeg Початок - 18:00 🌊 індивідуальні 🌊 парні 🌊 сімейні 150 cad/ 30 minutes/ 40+ photos/ up to 5 people За деталями пишіть у приват📩
-
Віддам. Взуття та шапочка - на 3 роки
-
Набір . Штани -gap , кофта-H&M 98-104 зріст 10$
-
Піжами H&M 104 см . Котон. 3 шт - 10$
-
Картерс.фліс. Розмір 4 Т. до 104 см 10$ за 2 шт
-
Дякую 🥰
-
дуже рекомендую 👍
-
Флісові піжами картерс. Нові. Одна розпакована. Розмір 4т. На дитину до 104 см 20 $ за дві
-
Жилетка . Майже не носили. 98см 10 $
-
Мої вітання шановна громадо. Маю питання на рахунок перекладів документів, хто не жадібний на інформацію, мені люди наговорили що можна провернути схему шо перекласти документи самотужки з допомогою інтернета чи ШІ після цього прийти перекладача, і він якимось чином може затвердити такий переклад, і вже з затвердженим перекладом подавати це все при подачі на PR. Сумніваюсь звичайно але думаю тут є люди більш досвідчені в таких речах. Широ дякую тим хто відгукнеця.
-
Привіт Шукаю моделі на ламінування вій , для відпрацювання швидкості , ціна лише за матеріал 🌺Локалізація Downtown 555 St Mary ave Звертайтеся в особисті повідомлення
-
Друзi якщо комусь потрiбен недорогий домашнiй iнтернет вiд Rogers (Shaw), можете звиртатись до Абдули.
-
Привіт! Потрібний рихтовщик по кузову. Є у когось контакти?
-
Безкоштовно,само вивіз ,центр
-
Пила с чугунным столом. В комплекте с основанием. 140са возможна доставка.
-
Добрий день! Шукаю студію або однокімнатну квартиру наприкінці жовтня у таких Північно-Західних районах міста, як Amber Trails, Garden City, The Maples, West Kildonan. Бюджет до $1300. Можливо, є хтось, хто планує здати житло в суборенду або не продовжувати контракт? Буду вдячний за будь-яку інформацію!
-
Привіт Запрошую до себе на процедури 🍒 🍒Ламінування вій + фарбування 🍒Фарбування вій 🍒ламінування вій 🍒Ламінування + фарбування брів 🍒Ламінування брів+ корекція брів 🍒Корекція брів + фарбування + ламінування 🍒Корекція брів 🍒Фарбування + корекція брів 🍒Депіляція в зоні обличчя 🍒 Роботи ви можете побачити у мене на сторінці 🍒зроби себе ще більш впевненою з брівками та війками🍒 Пишіть мені у приватні повідомлення 🍒підберемо для вас найкращий час 🍒 instagram.com/barbie_brows_winnipeg?igshid=MjEwN2IyYWYwYw==🍒
21 Jan 2023, 07:33
75271/88653
about an hour ago