Вінніпег для українців Канада
-
Термінові вакансії: 🏪Працівник складу, з досвідом управління форкліфтом, піднімати до 25кг, середня англійська, $20, Brandon, MB 👮Охоронець в готель(якщо пара, то дружину можуть взяти в housekeeping). Середня англійська. $17.3 The Pas, MB 👨🌾 Помічник на фермі. Можна без досвіду, англійська на рівні розуміння. Догляд за тваринами. Потрібне власне авто (15км за містом). $17-18 Winnipeg, MB 🚚 Механік важкої техніки, досвід, можна без знання мови. Потрібне власне авто (15км за містом). $25+ Winnipeg, MB 👉 Резюме та уточнюючі запитання, відправляйте, будь ласка за адресою [email protected]
-
А чому тоді в ircc є пункт про втрачені або вкрадені документи? Це не є вірним
-
Дякую за відповідь Це будуть летіти діти, для ідентифікації особи маємо тільки їхні подовженні паспорти які вочевидь потрібні обов'язково предьявляти тому і вагаємось
-
Доброго дня! Питання: У дітей продовжені паспорти і у нас потрібно робити нові. Ми подали на ПР і чи заміна паспортів в цей період нормально? чи виникнуть проблеми по ПР? Хто міняв? Підскажіть, будь-ласка, хто знае)
-
Дякую вам за відповідь а скільки часу приблизно піде ?
-
#робота Знову відкрита позиція Warehouse Associate (Receiving) Локація: Canadian Tire Polo Park Графік: понеділок-пʼятниця з 4 ранку до 12:30 дня Основні обовʼязки це вигрузка траків, розкладання надлишкового товару на складі, допомога кліентам погрузити товар у машину. Приходьте на Customer Service та просіть заповнити job application form, вони будуть розглядатись в першу чергу! *На indeed вакансії ще немає. За деталями в приват!
-
Доброго раночку підкажіть будь ласка може хто точно літав з подовженими паспортами по Канаді чи не буде проблем з перельотами маємо подовжені паспорти у дітей хочемо полетіти до Торонто і назад. Дякую за відповідь
-
Узнайте у перевозчиков, которые ездят Мелитополь-Европа автобусами (наверняка такие есть) чтобы автобусом передать до этой компании. У нас знакомые так кота из Мариуполя в Европу забирали. Несколько суток в дороге 🫠 но если некому вывезти это единственный вариант
-
Да, мне предлагали пару вариантов из Европы, но первоначальный вопрос, это дорога из Мелитополя...
-
Відправити можна через карго у багажному, є компанії які займаються перевезенням тварин. Але мені здається ця порада недоречною, через те що тваринка у Мелітополі. Це якщо її вивезуть кудись у Європу/Грузію/може навіть рашку. Кудись звідки можливе доставлення карго, де є ці фірми
-
Тут немає такого як «дублікат» треба буде подаватись як на новий
-
Це буде вирішувати лише офіцер на місці. Знайомий прилетів без вп, він був вдома у родини. Декілька годин розмов з офіцерами і його пропустили, але в нього був скан з собою. Дзвоніть у ircc та питайте там. Тут вам кваліфіковано не підкажуть, бо все залежить від офіцера
-
Підскажіть будь ласка, якщо я приїду до Торонто у перший мій аеропорт у Канаді, чі зможу я летіти далі тільки з візою гостевою який у паспорті , та оформлювати загублений ворк перміт (папер), та кількість часу скільки треба буде чекати, дякую.
-
До сімейного лікаря
-
З фінляндія до Торонто- вінніпег через Амстердам