Вінніпег для українців Канада
-
Доброго раночку підкажіть будь ласка може хто точно літав з подовженими паспортами по Канаді чи не буде проблем з перельотами маємо подовжені паспорти у дітей хочемо полетіти до Торонто і назад. Дякую за відповідь
-
Узнайте у перевозчиков, которые ездят Мелитополь-Европа автобусами (наверняка такие есть) чтобы автобусом передать до этой компании. У нас знакомые так кота из Мариуполя в Европу забирали. Несколько суток в дороге 🫠 но если некому вывезти это единственный вариант
-
Да, мне предлагали пару вариантов из Европы, но первоначальный вопрос, это дорога из Мелитополя...
-
Відправити можна через карго у багажному, є компанії які займаються перевезенням тварин. Але мені здається ця порада недоречною, через те що тваринка у Мелітополі. Це якщо її вивезуть кудись у Європу/Грузію/може навіть рашку. Кудись звідки можливе доставлення карго, де є ці фірми
-
Тут немає такого як «дублікат» треба буде подаватись як на новий
-
Це буде вирішувати лише офіцер на місці. Знайомий прилетів без вп, він був вдома у родини. Декілька годин розмов з офіцерами і його пропустили, але в нього був скан з собою. Дзвоніть у ircc та питайте там. Тут вам кваліфіковано не підкажуть, бо все залежить від офіцера
-
Підскажіть будь ласка, якщо я приїду до Торонто у перший мій аеропорт у Канаді, чі зможу я летіти далі тільки з візою гостевою який у паспорті , та оформлювати загублений ворк перміт (папер), та кількість часу скільки треба буде чекати, дякую.
-
До сімейного лікаря
-
З фінляндія до Торонто- вінніпег через Амстердам
-
А скільки часу піде на дублікат ?
-
Нажаль ні фото ні uci
-
Привіт Шукаю моделі на ламінування вій , для відпрацювання швидкості , ціна лише за матеріал 🌺 Звертайтеся в особисті повідомлення
-
Дякую
-
oyatetipi.com/ Подзвоніть їм, потрібна реєстрація. На сайті є вся інформація.
-
Ще є в наявності?