Вінніпег для українців Канада
-
Продам матрас односпальний за 100$, купував за 130$, Матрас легкий з ортопедичної піни, це один з найкращих матрасів на яких я спав! Також є кастрюлі, і кухонне приладдя, подушки та одіяло, продам ще також велосипед! www.walmart.ca/en/ip/zinus-spa-sensations-5-inch-quilted-top-memory-foam-mattress-white/6000205616614
-
Продам матрас односпальний за 100$, купував за 130$, Матрас легкий з ортопедичної піни, це один з найкращих матрасів на яких я спав! Також є кастрюлі, і кухонне приладдя, подушки та одіяло, продам ще також велосипед! www.walmart.ca/en/ip/zinus-spa-sensations-5-inch-quilted-top-memory-foam-mattress-white/6000205616614
-
Всім доброго дня! Тільки що розбив рожеві окуляри десь в Онтаріо, наприкінці серпня їду до Вінніпегу. Шукаю роботу, можу працювати як Medical Laboratory Technologist/Technician, Molecular/Immunodiagnostics, звичайно жодної ліцензії немає. Можу Rapid Prototyping/Manufacturing - 3D printing, Injection Molding, Laser cut, some CNC experience. Маю G-full онтарійськи права, WHIMS certificate, отримаю Standard First Aid. CLB 8. Тобто як ви вже зрозуміли - шукаю будь-яку роботу😂
-
Всім доброго дня! Тільки що розбив рожеві окуляри десь в Онтаріо, наприкінці серпня їду до Вінніпегу. Шукаю роботу, можу працювати як Medical Laboratory Technologist/Technician, Molecular/Immunodiagnostics, звичайно жодної ліцензії немає. Можу Rapid Prototyping/Manufacturing - 3D printing, Injection Molding, Laser cut, some CNC experience. Маю G-full онтарійськи права, WHIMS certificate, отримаю Standard First Aid. CLB 8. Тобто як ви вже зрозуміли - шукаю будь-яку роботу😂
-
Друзі, завтра о 10.30 за Вінніпегом (18.30 за Києвом) в інстаграмі в ефірі поділюсь власним досвідом, як купувати авіаквитки на тварину, якщо ви хочете її перевезти з України в Канаду. Ефір буде цікавий тим, хто збирається робити це вперше. Я не буду розповідати про підготовку тварини, щеплення, паспорти і т.д., а виключно про авіалогістику. Я витратила три тижні на те, щоб купити квиток Варшава-Вінніпег з котом. Є багато нюансів, якби я їх знала раніше, зекономила би час і нерви. Тож спробую зекономити ваш, якщо ви такий самий новачок як і я і плануєте переїзд вашого улюбленця. Приєднуйтесь завтра, в неділю, 28 липня, о 10.30 (за Вінніпегом), інста @milashyk.
-
Вообще, насколько я знаю, при травме на работе нужно сразу идти к менеджеру или старшему, оформлять протокол, не помню, как он называется После этого сразу к врачу И потом в случае больничного, обращаться в WCB и они выплачивают больничный Примерно так, насколько помню
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка де можна знайти зразок договору про розірвання аренди житла?
-
Фото на PR, Фото 10×15 на білому фоні, Work Permit, Green Card, на паспорти, на візи тощо. Є печатки. Фото обробляється, друкується, якщо треба обрізається та проставляються печатки у присутності клієнта. Пакет на людину коштує 30 CAD. Фотографую дорослих і дітей від двох років. Моя домашня студія знаходиться в Південному Ст.Віталі, Вінніпег Часто мене просять, додатково, на пам'ять зробити ще декілька фото, які не включені в пакет. Якщо час дозволяє можу надати цю послугу. Додаткове цифрове фото 5CAD Додаткове друковане фото 10 СAD 204-304-6035 Працюю в будні з 14:00 до 19:00 У вихідні з 11:00 до 16:00. Понеділок вихідний. Виключно за попереднім записом #прфото, #паспортфото, #passportphoto, #prphoto #фотонапаспорт
-
7000 cad GMC Terrain 2012 г. (2.4л), в хорошем состоянии. Поменяно масло в коробке, поменяны стабилизаторы поперечной устойчивости передней подвески, поменяны втулки переднего стабилизатора, поменян фильтр двигателя, поменян фильтр кондиционера, масло меняю вовремя. Проблем с двигателем нет. Безопасность до октября 2024 года. Расход топлива (по городу), л. на 100 км: 9,9 Расход топлива (за городом), л. на 100 км: 7,8 Масло не расходует, использует как надо. Пробег 252.000 км.
-
А как получилось, что паспорт до 2026 года а WP до 2027? Его можно продолжить даже на истекающий паспорт?
-
Ты не боишься , что за твой плоский юмор, тебе кто нибудь уши скоро надерёт?
-
Хотя здесь уже все и без меня объяснили)