Вінніпег для українців Канада
-
Хотя здесь уже все и без меня объяснили)
-
Думаю это оптимальный по цене на данный момент
-
Пишіть
-
Всім удачі. Дуже важливе питання для моєї родини. Були втрачені папери відкритого дозволу на роботу. Зараз ми в Європі. Що ми повинні зробити, щоб отримати його знову? Дякую
-
Всім удачі. Дуже важливе питання для моєї родини. Були втрачені папери відкритого дозволу на роботу. Зараз ми в Європі. Що ми повинні зробити, щоб отримати його знову? Дякую
-
Good luck to all. A very important question for my family. The papers of the open Work permit were lost. We are now in Europe. What should we do to get it again? Thank you.
-
30$
-
Чи літав хтось Вінніпег-Торонто-Франкфурт (вестджет Кондор) чи забирали багаж для перереєстрації у Торонто?
-
Все норм, нічо буває! Восхіщатись не треба, бо їду не в Україну а в Швецію бо там маю прихисток і дозвіл працювати і тудиж забиру родину. Там рівень життя один з найвищих в Європі, не гірше Канади. Але і в Канаді класно, але дуже далеко і білети дорогущі. Можливо колись переїдим в Канаду але то не точно!
-
Где вам будет удобно. Щука плавает во всех реках и озерах.
-
Понял, принял, записал..благодарю за исчерпывающий ответ. ☺️
-
якщо справа в мобільному плані, то на жаль найдешевше ніж Ваш немає, це не наше бажання, це політика провайдерів) Ваш тариф найдешевший і взагалі непоганий. також на зміну тарифного плану можуть вплинути деякі фактори, які я можу дізнатись тільки після того, як зайду в Ваш особистий кабінет. + в повідомленні, в якому я написала "допоможу знайти те, що Вам потрібно, та забезпечу Вам найкращі пропозиції", тобто серед пропозицій, які зараз існують, я буду рада допомогти знайти ті пропозиції, які найкраще підійдуть Вашім побажанням 😊
-
не принимайте близко к сердцу и отнеситесь с юмором. это местный юморист , правда не смешной .но забавный. безобидный вроде)
-
не хочу никоем образом вас обидеть, вероятно я ошибаюсь, но смею предположить, что вы преувеличиваете, либо слегка завышаете свои возможности. к примеру , у меня тариф 19 долларов+ налог в месяц, через пол года будет 29 + налог. уверен я ошибаюсь и вы можете предложить еще лучший тариф? если вы завтра работаете, с большим удовольствием заеду к вам заменить тарифный план 😊
-
Я їду тому що родину треба забрати спочатку в Європу а потім можливо і в Канаду. Якщо ви слідкуєте за новинами то Україну масовано бомблять і постійно нема світла. Тому ви можите разом з вашим уявним другом " чебурашкою Васьой" що з головою як і ви не дружить йти на😉й з вашими порадами і коментарями! А я запитував порядних людей тут а не вас, як правильно робити й куди повідомляти якщо їду з Канади, щоб потім через рік два не вилізли якісь штрафи десь за щось неуплачене чи не закрите!
-
Написала вам у особисті повідомлення