Вінніпег для українців Канада
-
Всім привіт! Якщо хтось шукає мобільний тариф або телефон з привабливими цінами, звертайтеся, зроблю для вас найкращу пропозицію. Також допоможу зробити швидкісний інтернет і отримати за це подарунки. Невеличкий анонс - скоро починається back to school sale, а з ним розпродаж айфонів, так що звертайтеся кому цікаво. Адреса магазина 1225 St. Mary's Road St. Vital centre, магазин Tbooth Wireless. На вході українські прапорці як орієнтир
-
Всім привіт🌸 Зробимо вашим нігтикам приємно? ▪️манікюр гель-лак ▪️манікюр+гелеве покриття ▪️педикюр ▪️нарощення нігтів від Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти та гарна компанія гарантовані ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 📞 431-778-0952 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate
-
Я вам написала все что было, больше сказать нечего
-
Доброго дня ) Підкажіть як зараз записатися на медобстеження кути йти, або де писати ? родичі приїхали зараз у Вінніпег .
-
Ні але деякі ведуть і думають що їм тут це пройде теж
-
А я думаю що ситуація була набагато гіршою, чим ви описуєте Всі ми в Канаді, хтось пару місяців, хтось пару років, хтось вже давно тут Я наприклад не вірю в цю історію до кінця. Ви напевно були агресивна, і доказували в грубій формі, це не Європа, хамство, понти і агресію тут не признають, а ще й карають Я тут практично два роки, і я бачив коли поліція приймала силу до людини, то приставляю собі, як ви просто голосно говорили і все... Не правда це Хочете поради Пишіть як було А не тільки вершину історії
-
Во всяком случае хотела поменять билет , сказали мол аирканпда не хочет, подумать только, чтобы я летела этой компанией