Вінніпег для українців Канада
-
Всім привіт🌸 Зробимо вашим нігтикам приємно? ▪️манікюр гель-лак ▪️манікюр+гелеве покриття ▪️педикюр ▪️нарощення нігтів від Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти та гарна компанія гарантовані ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 📞 431-778-0952 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate
-
Я вам написала все что было, больше сказать нечего
-
Доброго дня ) Підкажіть як зараз записатися на медобстеження кути йти, або де писати ? родичі приїхали зараз у Вінніпег .
-
Ні але деякі ведуть і думають що їм тут це пройде теж
-
А я думаю що ситуація була набагато гіршою, чим ви описуєте Всі ми в Канаді, хтось пару місяців, хтось пару років, хтось вже давно тут Я наприклад не вірю в цю історію до кінця. Ви напевно були агресивна, і доказували в грубій формі, це не Європа, хамство, понти і агресію тут не признають, а ще й карають Я тут практично два роки, і я бачив коли поліція приймала силу до людини, то приставляю собі, як ви просто голосно говорили і все... Не правда це Хочете поради Пишіть як було А не тільки вершину історії
-
Во всяком случае хотела поменять билет , сказали мол аирканпда не хочет, подумать только, чтобы я летела этой компанией
-
Не аирканпда у них в списке похоже, у других нет
-
Актуально?
-
Всем привет.
-
810 - 25 Тіm Sale Dr. Район South Pointe 2 кімнати 2 санвузла в тихому районі - Дві спальні на 2 поверсі - Вітальня/кухня/їдальня на першому поверсі - Складське приміщення в підвалі - Дві повні ванні кімнати - Одна парко місце - Пральна та сушильна машини в комплекті - 1700 $ плюс комунальні послуги - Заїхати можна в будь-який час - Без домашніх тварин, не палити всередині Контакт (204)297-8058 або (204)291-6395
-
804 de la seigneurie blvd Winnipeg Manitoba Тільки після ремонту підвальне приміщення з 2 спальнями та 1 санвузлом - 2 спальні - 1 ванна кімната - 1 парковочне місце - Пральня та сушарка в будинку - 1400$ (все включено) - без тварин, без паління в будинку - вільна від зараз 📞204 291 6395 Вайбер / Ватсапп
-
🚘Авто а оренду🚘 Days/Uber/Uber Eats ▪️Від 39/49/59$ день ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Новий сервіс оренди - онлайн. 🔥Без особистого контакту, тепер можна орендувати авто 24/7!!! ❗(Форма контакту виконується в робочий час) ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber 🧭 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег Манітоба