Вінніпег для українців Канада
-
Всім,привіт ! Цю сімʼю знаю особисто . Дуже добрі і милі люди . Я прошу у кожного допомогти маленькому Любчику 🙏🏻 Якщо не грошима ,то репостом в соц мережах . Разом ми сила 💪 І ми в змозі допомогти родині і їх чарівному синочку 🙏🏻 www.gofundme.com/f/liubomyrs-fight-with-lymphomas
-
Всім,привіт ! Цю сімʼю знаю особисто . Дуже добрі і милі люди . Я прошу у кожного допомогти маленькому Любчику 🙏🏻 Якщо не грошима ,то репостом в соц мережах . Разом ми сила 💪 І ми в змозі допомогти родині і їх чарівному синочку 🙏🏻 www.gofundme.com/f/liubomyrs-fight-with-lymphomas
-
Дівчата запрошую на манікюр Працюю р-н Osborne st ✔️стерильні інструменти ✔️якісні матеріали ✔️доступні ціни Маю віконце 10.08 на 16:30 та 11.08 на 17:00 Мій інстаграм www.instagram.com/nails_winnipeg_osborne_maryna?igsh=eHZkcHA4MjI0eWlx&utm_source=qr
-
Фото на PR, Фото 10×15 на білому фоні, Work Permit, Green Card, на паспорти, на візи тощо. Є печатки. Фото обробляється, друкується, якщо треба обрізається та проставляються печатки у присутності клієнта. Пакет на людину коштує 30 CAD. Фотографую дорослих і дітей від двох років. Моя домашня студія знаходиться в Південному Ст.Віталі, Вінніпег Часто мене просять, додатково, на пам'ять зробити ще декілька фото, які не включені в пакет. Якщо час дозволяє можу надати цю послугу. Додаткове цифрове фото 5CAD Додаткове друковане фото 10 СAD 204-304-6035 Працюю в серпні в будні з 11:00 до 19:00 У вихідні з 12:00 до 18:00. Понеділок вихідний. Виключно за попереднім записом #прфото, #паспортфото, #passportphoto, #prphoto #фотонапаспорт
-
Можливо хтось в пошуках житла 372 Assiniboine Ave, Winnipeg, MB R3C 0Y2
-
Можно вас попросить сфоткать код?
-
Я зараз не там Просто проходила повз Ось їхній сайт з наявними квартирами:) houstonproperties.ca/php/downtown/
-
На завод по розливу воды в бутылки ищу парня на должность линейного оператора ( в идеале знать как работает форклифт) работа в три смены, зп 17$(час) после испытательного срока зп выше. Работа не сложная! Английский не требуется! Пишите мне, так как я ищу к себе в команду адекватного человека, далее я по рекомендации буду директору предоставлять кандидата ! ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ утренняя смена с 7:00-15:30, вечерняя смена с 13:00-21:30, и ночная смена с 19-3:30!!!! Смены меняются каждые две недели ! ( бенефиты после испытательного срока)