Вінніпег для українців Канада
-
Можливо хтось в пошуках житла 372 Assiniboine Ave, Winnipeg, MB R3C 0Y2
-
Можно вас попросить сфоткать код?
-
Я зараз не там Просто проходила повз Ось їхній сайт з наявними квартирами:) houstonproperties.ca/php/downtown/
-
На завод по розливу воды в бутылки ищу парня на должность линейного оператора ( в идеале знать как работает форклифт) работа в три смены, зп 17$(час) после испытательного срока зп выше. Работа не сложная! Английский не требуется! Пишите мне, так как я ищу к себе в команду адекватного человека, далее я по рекомендации буду директору предоставлять кандидата ! ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ утренняя смена с 7:00-15:30, вечерняя смена с 13:00-21:30, и ночная смена с 19-3:30!!!! Смены меняются каждые две недели ! ( бенефиты после испытательного срока)
-
Удалите мое объявление ( я позже размещу сама)
-
Добрий вечір Шукаємо 2beds apartment район Transcona недалеко від Costco , або North Kildonan, бажано з нормальним ремонтом . Буду вдячна за інформацію.
-
Привітики дівчатка 🌸Шукаю моделей для фарбування | ламінування | корекції брів, на 19.08- 20.08 - 21.08 24.08 Я майстер початківець і хочу відпрацьовувати як найбільше. Мене звати Вероніка. Для більших деталей пишіть у мій інстаграм➡️💌📩 www.instagram.com/beauties_ver?igsh=MXc1OTgwaTR4anB1ag%3D%3D&utm_source=qr
-
З 1 вересня шукаю квартиранта. Здається кімната в гарному районі Garden City . Адреса 25 Daylan marshall gate, вартість 900$ все включено разом з інтернетом. Квартира нова ,оснащена пральною та сушильною машиною,усі меблі є, також для кожного є окрема ванна.Якщо треба паркінг є. Поблизу багато магазинів Зупинка біля дому 35 автобусний маршрут,а 5 хв ходьби від будинку 71,38,32 Шукаю співмешканця без шкідливих звичок, з першого вересня або трішки раніше. Якщо треба більше інформації+14317883717