Вінніпег для українців Канада
-
Вітання, шукаю 1 однокімнатну/студію - початок оренди з 1 листопада. Район центру або «ford garry» Обов’язково з паркінгом та кондиціонером. Можливо хтось переїжджає.
-
Ми живемо 1.6 роки в даунтауні і найбільший плюс це доступність всього: автобуси, супермаркети, сріфт стори, долларама та шоперс. З мінусів, після 9ти краще сидіти вдома) Нічого впринципі не трапляється, але стресуєш від наркоманів які кричать (так не завжди)
-
Вітання, мій лендлорд виставив апартаменти на оренду - 1900cad 3 bedroom, 2 washroom, West Kildonan. Це двоповерховий апартамент. Раніше жила сім'я на першому поверсі і окремо їх знайомий на 2 поверсі. Район дуже класний і лендлорди класні. Я живу в бейсменті того ж будинку з окремим входом і всіма комунікаціями. Деталі і зв'язок за посиланням www.facebook.com/share/8Kgd7Wx7raUiZRo9/?mibextid=kL3p88
-
У Canadian footwear є мастерські
-
Вітаю. Шукаю роботу, підробіток (прибирання будинків, квартир, допомога по будинку та ін.). Пишіть в приват, район North Kildonan або по місту Вінніпег. Hello. I am looking for a job, a part-time job (cleaning houses, apartments, helping around the house, etc.). Write in private, North Kildonan area or around the city of Winnipeg.
-
Привіт, дівчата!🌸 Я пропоную послуги візажиста у місті Вінніпег. Готуйтеся до ідеального весільного образу, та на інші важливі події!💄🎓Чекаю всіх у моєму Instagram @an.mua8 або в приватних повідомленнях для бронювання дати. Запрошую звертатися до мене, щоб разом створити неперевершений образ, який підкреслить вашу красу та особистість! Також зараз діє спеціальна ціна на макіяж+зачіска( локони, укладка на дайсон)✨
-
Всім привіт🌸 Зробимо вашим нігтикам приємно? ▪️манікюр гель-лак 45$ ▪️манікюр+гелеве покриття 60$ ▪️педикюр від 65$ ▪️нарощення нігтів від 65$ Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти та гарна компанія гарантовані ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate
-
Всім привіт🌸 Зробимо вашим нігтикам приємно? ▪️манікюр гель-лак 45$ ▪️манікюр+гелеве покриття 60$ ▪️педикюр від 65$ ▪️нарощення нігтів від 65$ Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти та гарна компанія гарантовані ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate
-
Які розміри?:)
-
Доброго вечора! Здається однокімнатна квартира , з 1 вересня 2024 року район North Kildonan орендна плата 1045$. Контракт до 31 сiчня. Всi утiлiтic включено. Поруч є вся необхідна інфраструктура (магазин, школи ітд), зупинки, паркiнг 50$. Квартира тепла, гарний бюджетний варiaнт. Звертайтесь за номером 2049630301
-
100Х50 підійде?
-
Вже розібрався, дякую