Вінніпег для українців Канада
-
Отдам попугаев 2 штуки (оплата только за клетку)50$
-
Вже розібрався, дякую
-
В Манітобі тільки одна існує.
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка , якщо мій син хоче навчатися в коледжі, є якись прогоамми навчання без PR по CUAET
-
Можна поцікавитись - чому ви не купили Шевроле, ви ж в салоні Chevrolet працюєте?) І як це Хундай можна купити в Шевроле під низький %??? В Хундаї 4.99%. Робите нижче?)))
-
На 7 років?
-
Я працюю в Ваверлі Рам. Та замовила собі тусон за 6%
-
Ну на 6 років всюди по Хундаях 5,49% відсоткова ставка. Для вас зробили просто "чудову" пропозицію. Як для свого)))
-
Ого, а ви я бачу експерт, навіть відписувати сенсу немає😂
-
Не експерт. Але цікавився % фінансування на різні моделі.
-
Вот именно поэтому я и не взял хундай. Бо "для своих" какие то мутные условия.
-
Всем привет 👋 где можно хиитсы для айкоса найти?
-
Доброго вечора. Можливо хтось має інструмент, щоб прибрати невеличку м'ятину на машині та міг би позичити?щось такого плану
-
Добрый вечер всем.Кто знает такая ситуация должна была оплатить страховку 7 августа, но не оплатила полностью на счету недостаточно денег, пришло сообщение от банка мол платеж отклонен, смогу оплатить только 16 числа, но писем от МПИ пока никаких не получала.Это очень плохо, что я не оплатила, теперь получаеться у меня нет страховки, или я должна буду оплатить штраф?
-
Здрастуйте. Турбую за таким питанням - проханням. Чи буде хто з учасників цієї групи або їх товаришів їхати до України найближчим часом. Хотів би попросити купити невелику річ (70 доларів) і привезти з собою. Та й взагалі це реальна послуга? Я в Україні .
-
Добрый вечер всем.Кто знает такая ситуация должна была оплатить страховку 7 августа, но не оплатила полностью на счету недостаточно денег, пришло сообщение от банка мол платеж отклонен, смогу оплатить только 16 числа, но писем от МПИ пока никаких не получала.Это очень плохо, что я не оплатила, теперь получаеться у меня нет страховки, или я должна буду оплатить штраф?
-
Набор для фондю 🫕 И TURBO ROASTER все за 35$👍🏽
-
Живу в нем три месяца, все норм, каждый день после 00:00 возвращаюсь домой на автобусе без проблем, там людей почти нет в это время, если не шататься ночью по портеджу то все будет ок
-
Доброго дня, скажіть будь-ласка що є тут на заміну настойка Протифлазіт? Дякую
-
Доброго дня які є ліки для дитини 8 років від пробок в горлі?Дякую
21 Jan 2023, 07:33
76406/89442
29 minutes ago