Вінніпег для українців Канада
-
З 1 вересня шукаю квартиранта. Здається кімната в гарному районі Garden City . Адреса 25 Daylan marshall gate, вартість 900$ все включено разом з інтернетом. Квартира нова ,оснащена пральною та сушильною машиною,усі меблі є, також для кожного є окрема ванна.Якщо треба паркінг є. Поблизу багато магазинів Зупинка біля дому 35 автобусний маршрут,а 5 хв ходьби від будинку 71,38,32 Шукаю співмешканця без шкідливих звичок, з першого вересня або трішки раніше. Якщо треба більше інформації+14317883717
-
Дівчата запрошую на манікюр, педикюр, нарощення нігтів Стаж більше 15 років👌 Працюю в салоні за адресою : 2255 Ness Ave #3, Winnipeg, MB R3J 0Z8 Дзвоніть до салону запис до Олени🤗буду рада зустрічі🫶 ✔️стерильні інструменти ✔️якісні матеріали ✔️доступні ціни Мій інстаграм www.instagram.com/reel/C980GXDtbVQ/?igsh=enM2ZXZ5N3VmbGl3
-
-
-
-
Дівчата запрошую на манікюр Працюю р-н Osborne st ✔️стерильні інструменти ✔️якісні матеріали ✔️доступні ціни Мій інстаграм www.instagram.com/nails_winnipeg_osborne_maryna?igsh=eHZkcHA4MjI0eWlx&utm_source=qr
-
Доброго дня! Шукаю трак з підйомником (lift gate truck), щоб можна було завантажити і перевезти вантаж приблизно +/-200кг. Буду вдячна, якщо хтось підкаже, де таку машину можна орендувати?
-
Доброго дня! Шукаю трак з підйомником (lift gate truck), щоб можна було завантажити і перевезти вантаж приблизно +/-200кг. Буду вдячна, якщо хтось підкаже, де таку машину можна орендувати?
-
Доброго дня, Влітку платили +/- 65$ (one bedroom), але в нас бойлер, тому гаряча вода теж від електрики.
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, чи хтось подавався на rent assist маючи лише WP?
-
Дівчата запрошую на манікюр, педикюр, нарощення нігтів Стаж більше 15 років👌 Працюю в салоні за адресою : 2255 Ness Ave #3, Winnipeg, MB R3J 0Z8 ☎️Дзвоніть до салону запис до Олени🤗буду рада зустрічі🫶 ✔️стерильні інструменти ✔️якісні матеріали ✔️доступні ціни Мій інстаграм www.instagram.com/reel/C980GXDtbVQ/?igsh=enM2ZXZ5N3VmbGl3
-
Насколько большая игрушка ?