Вінніпег для українців Канада
-
Яка саме модель цікавить?
-
Добрый день 👋 ✅Ищем мастер маникюра и педикюра работа в салоне ✅С опытом работы ✅С небольшим разговорным английским 🙏 Для получения дополнительной информации свяжитесь с нами
-
Добрый день 👋 ✅Ищем мастер маникюра и педикюра работа в салоне ✅С опытом работы ✅С небольшим разговорным английским 🙏 Для получения дополнительной информации свяжитесь с нами
-
Guess, outlet
-
Кімната від зараз, вільна до листопада. район «ford garry» pembina hwy, ідеальна локація, безпечна, все поряд : автобусна зупинка 47,60,29. FreshCo, no frills, walmart. грант парк. 750 + рахунки (інтернет 1.5 гб/с, вода та хайдро). В апартаментах є пiч, мікрохвильова піч, витяжка, пральна машинка,сушилка та посудомийка. Будівля нова кінця 23 початку 24 року . Більше інформації в лс
-
Буквально сьогодні готовий віддати готовий варіант за $800. Пишіть в особисті, відповім на всі питання. Для орієнтиру: Процесор E5-2680 v4 (вистачить під будь ігри і тд, рівень ~ryzen 5 5500 / i5 12400F) 685W блок живлення Dell Відеокарта rx6600 8gb (нова, можемо замовити на bestbuy або будь де - іншу, на ваше ім'я). Разом з RTX 4060 вартість буде +$130) Я враховував 320$ за нову відеокарту. Оперативна пам'ять: 16Gb DDR4-2400 Накопичувачі: у вартість входить 500Gb Ssd, але можна доставити або замінити більшою ємністю або додати (HDD/SSD). Це буде б/у серверна модель ПК, але кілька подряпин на роботу не вплинуть, а технічно всередині все в ідеальному стані, таких вже 2 працює у Вінніпег, справляються на 100% і до того ж розраховані на цілодобову роботу, надійність Dell, скажімо так. На даний момент не впевнений, що за такою вартістю вдасться збирати їх надалі, але якщо і зміниться вартість закупівлі основних компонентів (вдалось взяти поки тільки 2 за хорошою ціною і більше не дивлюся в цей бік, але якщо буде треба, то буду шукати нові варіанти під замовлення). Звертайтеся, кому цікаво.
-
Вітання. Є питання, може хтось зіштовхувався з цим. Як податись на перевипуск ворк перміта, номер якого вже отримали? Номер нового ворк перміта прийшов, але лист з паперовою версію ворк перміта загубився (ні канада пост, ні ленд лорд як завжди ні при чому). Подали заявку на сайті IRCC, але через 10 днів відповіді не отримали. Фізично IRCC приймає тільки з апоітментом.
-
Привіт Запрошую до себе на процедури 🍒 🍒Ламінування вій + фарбування 🍒Фарбування вій 🍒ламінування вій 🍒Ламінування + фарбування брів 🍒Ламінування брів+ корекція брів 🍒Корекція брів + фарбування + ламінування 🍒Корекція брів 🍒Фарбування + корекція брів 🍒Депіляція в зоні обличчя 🍒 Роботи ви можете побачити у мене на сторінці 🍒зроби себе ще більш впевненою з брівками та війками🍒 Пишіть мені у приватні повідомлення 🍒підберемо для вас найкращий час 🍒 instagram.com/barbie_brows_winnipeg?igshid=MjEwN2IyYWYwYw==🍒
-
Доброго вечора 🙂 Скажіть будь ласка, можливо є якась інформація або хтось був у такій ситуації,що роботодавець відправив на лайт оф, чи вплине це якось негативно на подачу документів на номінацію і пр? Дякую
-
Привітики дівчатка 🌸 Шукаю моделей на ламінування та фарбування брів на(22.08.) Вільні віконця 10:00/13:00/ 14:20. Беру плату лише за матеріали. Район downtown Детальніше у інстаграмі www.instagram.com/beauties_ver?igsh=MXc1OTgwaTR4anB1ag%3D%3D&utm_source=qr
-
Дівчата привіт🩷 Запрошую вас на манікюр та педикюр🦶🏼💅🏻 Однотонне покриття - 50$ Покриття з укріпленням - 60$ Педикюр гігієнічний - 40$ Педикюр з покриттям - 50$ +Працюю з піднігтьовими мозолями та врослим нігтем, натоптишами Пиши «+» у дірект та отримуй подарунок 🎁 Використовую одноразові матеріали, якісні гелі, стерильний інструмент. Гарантія на покриття. 📍St.Vital До єднуйтесь в Inst: www.instagram.com/nails_bar_wpg?igsh=MTc2OHg2MGwxdTBtZg%3D%3D&utm_source=qr