Вінніпег для українців Канада
-
Вітаємо всіх любителів вело екскурсій! Запрошуємо вас відправитись з нами в цікаву подорож містом Вінніпег. Наша команда «СпортСпілки» проводить екскурсії на велосипеді кожної неділі на протязі вже трьох місяців тому для вашої уваги хочимо представити один з найкращих маршрутів нашої команди мандрівників . Ця екскурсія «Tour de Winnipeg» наповнена цікавими фактами з історії Канади та міста Вінніпег. Велоекскурсія +/-20km Тур Зупинки -Saint James Anglican Church -Air Force Heritage Museum and Air Park -St.James-Assiniboia School Division -The Historical Museum of St. James -Grant's Old Mill -Asper Jewish Community Campus (JCC) -The Leaf Outdoor Gardens -English Garden Місце збору maps.app.goo.gl/vSCc4Cucrhxuu3pf9 у Неділю 18.08. о 9:30 Організатор t.me/sportspilka Велоінструктори-куратори @PavelFilipenko86 та @yevhenmelnyk1982
-
Вітаємо всіх любителів вело екскурсій! Запрошуємо вас відправитись з нами в цікаву подорож містом Вінніпег. Наша команда «СпортСпілки» проводить екскурсії на велосипеді кожної неділі на протязі вже трьох місяців тому для вашої уваги хочимо представити один з найкращих маршрутів нашої команди мандрівників . Ця екскурсія «Tour de Winnipeg» наповнена цікавими фактами з історії Канади та міста Вінніпег. Велоекскурсія +/-20km Тур Зупинки -Saint James Anglican Church -Air Force Heritage Museum and Air Park -St.James-Assiniboia School Division -The Historical Museum of St. James -Grant's Old Mill -Asper Jewish Community Campus (JCC) -The Leaf Outdoor Gardens -English Garden Місце збору maps.app.goo.gl/vSCc4Cucrhxuu3pf9 у Неділю 18.08. о 9:30 Організатор t.me/sportspilka Велоінструктори-куратори @PavelFilipenko86 та @yevhenmelnyk1982
-
Всім привіт🌸 Пропоную зробити собі приємно і записатись на наступні послуги: ▪️манікюр гель-лак ▪️манікюр+гелеве покриття ▪️педикюр ▪️нарощення нігтів ▪️будь-які дизайни Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти та гарна компанія гарантовані ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate
-
Доброго ранку, Добромаркеті е всі українські продукти.
-
Привіт, шукаю один бедрум або кімнату! В районі сант вітал або захід форд гарі 😉
-
Всім доброго дня! Я сертифікований в Канаді майстер перманентного макіяжу Пропоную послуги: міні тату, пудрове напилення брів, ламінування вій та брів, оформлення брів 📍 55 Arthur street Мій інстаграм: www.instagram.com/anastasi.browsss?igsh=MTV3NHhmY3h6dWRrbg==
-
Нужно не только думать, но и проверять фактами. Используйте поиск тестов процессоров в разных задачах и сравните их производительность (разницу), тогда и поймете, что комментарий выглядит нелепо и сразу понятно, что вы не имели с этим вопросом ничего общего.
-
Смачні та оригінальні фрукти в найкращому бельгійському шоколаді Оригінальний подарунок як для себе так і для найрідніших підписуйся щоб не загубити 😉 -Dates with nuts 🥜 -Strawberries 🍓 -Cherries 🍒 -Bananas 🍌 www.instagram.com/o___berry?igsh=ZzZjcXJ4dm95cWN4
-
Смачні та оригінальні фрукти в найкращому бельгійському шоколаді Оригінальний подарунок як для себе так і для найрідніших підписуйся щоб не загубити 😉 -Dates with nuts 🥜 -Strawberries 🍓 -Cherries 🍒 -Bananas 🍌 www.instagram.com/o___berry?igsh=ZzZjcXJ4dm95cWN4
-
проверил фактами в тестах в играх разброс производительности от 20% до 50% , потому что серверное железо не приспособлено под современные игры , но ты продолжай попытки скамить не разбирающихся людей , рассказывая что зеоны копеечные стоят в одной строке с современными процессорами
-
Продолжать? Я написал впервые об этом, ответил на вопрос. И теперь точно последний раз. Так и знал, что сразу найдётся токсик, который будет пытаться мокнуть меня в грязь, выставляя себя эдаким умником, с авой кота. Да, окей, всё так и есть, ксенон это ниочем, я скамер, не обращайтесь ко мне. Рассчитывать на нормальный диалог не приходится, я бы попросил скинуть, что за тесты вы смотрели и тд, но наверняка ничего не дождусь. Можете написать конкретно, что не нравится в предложении ПК в этой конфигурации, кроме сравнения годов производства.. Мощность давайте сравнивать и тесты. Бросьте ссылки где вы увидели разницу в таких цифрах. Покажите свое желание помочь мне разобраться не обвиняя сразу в чем либо.. я стану лучше и буду вам же помогать качественнее. А если честно.. Я с каждым днём всё больше повергаюсь в шок, от того, что украинцы готовы душить и топтать своих за границей, только бы себе на корч вылезти. Я скажу так: удачи. Уже неоднократно встречал РФ граждан, которые в Канаде... и знаете, вывод для украинцев не утешительный. Продолжайте есть друг друга, обманывать и вредительствовать и никаких даже войн тогда не нужно.. Глядя на другие нации (например из Индии), насколько сплоченные и поддерживающие друг друга люди. Стыдно и точка.
-
Вообще не стоило, я видел все эти переписки в таком духе, но решил для себя не брать в этом участие.. Это одноразовая акция. Пусть каждый сам для себя делает выводы. Пусть каждый сам выбирает ПК, пусть каждый сам выбирает машину, ищет жильё и всё в этом духе... Канадцы помогают, а украинцы своим же, наоборот ищут повод подо*рать...
-
Продаю ліжко Можливий торг www.facebook.com/share/gPyhSzfNNynNdy79/?mibextid=79PoIi
-
🚘Авто а оренду🚘 Days/Uber/Uber Eats ▪️Від 39/49/59$ день ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Новий сервіс оренди - онлайн. 🔥Без особистого контакту, тепер можна орендувати авто 24/7!!! ❗(Форма контакту виконується в робочий час) ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber 🧭 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег Манітоба
-
Та півтора місяці десь, хоча мені через місяць прийшов, плюс загубили ще і чек від cra у той період коли мав бути ворк перміт