Вінніпег для українців Канада
-
Капець , а мій чоловік в травні і от таке йому вліпили в WP . А я з дітьми в червні через Торонто і дітям взагалі нічого не дали в аеропорту . Як кому повезе напевно , одного правила нема , людський фактор присутній
-
Але це платно
-
Це ті хто прилетіли до 31/03 здається
-
Відверто кажучи я вже не довіряю цьому сайту , бо тут описано правила ,але на практиці все по іншому .
-
Доброго дня, хто знає car body shop ліцензований mpi, щоб зробити оцінку пошкоджень?
-
Доброго дня, хто знає car body shop ліцензований mpi, щоб зробити оцінку пошкоджень після аварії?
-
Дякую за контакт.
-
Я ось також всюди пишу посилаю розношу вже другий місяць і нічого. 😔
-
Моделі на ламінування брів! Шукаю моделей на процедуру ламінування брів за дуже вигідною ціною. Ідеальний шанс отримати стильні та доглянуті брови з довготривалим ефектом! 📅 Дати та час: - 19 серпня о 10:00 - 22 серпня о 10:00 💰 Ціна вказана в моєму Instagram профілі: 🔗 [Instagram @beauties_ver](www.instagram.com/beauties_ver?igsh=MXc1OTgwaTR4anB1ag%3D%3D&utm_source=qr) 📍 Локація: [59 Donald] Кількість місць обмежена, записуйтесь швидше!
-
Моделі на ламінування брів! Шукаю моделей на процедуру ламінування брів за дуже вигідною ціною. Ідеальний шанс отримати стильні та доглянуті брови з довготривалим ефектом! 📅 Дати та час: - 19 серпня о 10:00 - 22 серпня о 10:00 💰 Ціна вказана в моєму Instagram профілі: 🔗 [Instagram @beauties_ver](www.instagram.com/beauties_ver?igsh=MXc1OTgwaTR4anB1ag%3D%3D&utm_source=qr) 📍 Локація: [59 Donald] Кількість місць обмежена, записуйтесь швидше!
-
будем благодарны
-
пожалуйста
-
может есть у кого номер скиньте
-
Добрый ,день нужна семье с двух человек фотоссея какая цена
-
Дівчатка запрошую вас усіх до себе на макіяж, покраску та оформлення брів)💄( роблю також і ліфтинг макіяж якщо вам за 50+)💄. Приходьте якщо вам потрібно бути красивішою за всіх у свій святковий, або звичайний день. Буду рада бачити кожну з вас, та за любки зроблю вас трішки щасливішими і впевненішими у собі💋🥰 Прайс і мої роботи можете побачити на моїй сторінці в Instagram : www.instagram.com/make_up_winnipeg_?igsh=MWw3NHpxc3E5MGQyOA==
-
Безкоштовно. Коробка для Lol 📍Elmwood