Вінніпег для українців Канада
-
Думаю в волмарте модно .покрайней мере в штатах в волмарте модно такое сделать, думаю что тут так же
-
Напишите мне в личный
-
Шановні українські освітяни в Канаді! Радо запрошуємо вас відвідати лекцію з питання "Пріоритетні напрями в сучасній освіті: канадсько-український досвід" що відбудеться 13 вересня 2024 року в лекційній залі нашого центру. Лектор Професор Микола Журба — запрошений науковець у кафедрі німецьких і слов'янських студій Університету Манітоби, український науковуць, дослідник та розробник авторських курсів з питань сучасної освіти (філософські, управлінські та психологічні аспекти) для студентів університетів, викладачів та науково-педагогічних працівників, що має багаторічний досвід викладання та адміністративної роботи в Україні, Польщі, Франції, Німеччині, Фінляндії та Канаді.
-
Шановні українські освітяни в Канаді! Радо запрошуємо вас відвідати лекцію з питання "Пріоритетні напрями в сучасній освіті: канадсько-український досвід" що відбудеться 13 вересня 2024 року в лекційній залі нашого центру. Лектор Професор Микола Журба — запрошений науковець у кафедрі німецьких і слов'янських студій Університету Манітоби, український науковуць, дослідник та розробник авторських курсів з питань сучасної освіти (філософські, управлінські та психологічні аспекти) для студентів університетів, викладачів та науково-педагогічних працівників, що має багаторічний досвід викладання та адміністративної роботи в Україні, Польщі, Франції, Німеччині, Фінляндії та Канаді.
-
Добрий вечір ! У зв’язву зміни роботи Необхідно пройти курс « першої медичної допомоги « Знаю, що у Вінніпезі є безкоштовні та платні курси. Можливо хтось зможе надати інформацію ( хто знає ), де можна пройти безкоштовно та отримати сертифікат. Буду вдячна за допомогу.
-
Продам
-
Продам 175$( доступний з 26.08)
-
Всім привіт! Хто може завтра в першій половині дня перевезти з Elmwood до Assinabon park два матраси квін і два спрінг бокси + одна полка. І ціна 🙏🏼
-
Шукаэмо 2-3кімн. квартиру, або будинок, для 2х серйозних хлопців у Вінклері, розглянемо варіанти. Можно на середину вересня, Або ж на 1 Жовтня, дякую. Олександр WhatsApp 647-770-6570 message, дякую
-
Поищите в Гугл любые типографии или рекламные агентства у которых есть широкоформатная печать. Здесь печать на холсте это print on canvas
-
Там что-то в винклере совсем печально с арендой, я тоже пока просматриваю, но что-то глухо
-
Ох, співчуваю … де брати сил та терпіння на це усе?
-
Привіт, дівчатка! 💕 Шукаю моделей на брови на 24-25 серпня. Час для запису: 10:00, 12:00, 15:00 і 17:00. Якщо хочете підкреслити свою природну красу, буду рада вас бачити! Оплата лише за матеріали Район downtown на вулиці Donald st. Подальші деталі в інстаграмі або в діректі телеграму 🩷 www.instagram.com/beauties_ver?igsh=MXc1OTgwaTR4anB1ag%3D%3D&utm_source=qr