Вінніпег для українців Канада
-
Всім привіт! Чи є тут хтось обізнаний в процедурі flagpoling? Хтось стикався? Відгукніться будь ласка.
-
Останній шанс купити телефон зі знижками, з понеділка ціни знову виростуть і наступні знижки будуть тільки в листопаді на чорну п'ятницю. Тому якщо вам потрібен мобільний телефон, гарний мобільний тариф або домашній інтернет, заходьте у магазин. Адреса магащина 1225 St. Mary's Road St. Vital centre, магазин Tbooth Wireless. На вході українські прапорці як орієнтир
-
Яке у вас питання?
-
Доброго дня! Може хто знає ,де зараз набирають працівників? Буду вдячна за будь -яку інформацію🙌
-
🔔 Запрошую модельок на бровки! Працюю з кожною моделлю від 40 хвилин до 1 години, гарантую комфорт і чудовий результат! Дати та часи: - 30.08: 16:00, 18:00, 19:00 - 31.08: 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 📍 Локація: район downtown. Чекаю тебе, моя прекрасна моделька! 💖 Мій інстаграм: www.instagram.com/beauties_ver?igsh=MXc1OTgwaTR4anB1ag%3D%3D&utm_source=qr
-
‼️The brand new 2025 Hyundai Elantra Nline Ultimate‼️ ——————IN STOCK —————— $1,000,000 VEHICLE FOR JUST $34,854 OR $228 + taxes biweekly WITH THIS VEHICLE YOUR DREAMS COME TRUE TEXT ME TODAY AND PICK UP IT TOMORROW