Вінніпег для українців Канада
-
Всім привіт🌸 Пропоную зробити собі приємно і записатись на наступні послуги: ▪️манікюр гель-лак 45$ ▪️манікюр+гелеве покриття 60$ ▪️педикюр 60$ ▪️нарощення нігтів від 65$ ▪️будь-які дизайни Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти та гарна компанія гарантовані ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate
-
Всім привіт🌸 Пропоную зробити собі приємно і записатись на наступні послуги: ▪️манікюр гель-лак 45$ ▪️манікюр+гелеве покриття 60$ ▪️педикюр 60$ ▪️нарощення нігтів від 65$ ▪️будь-які дизайни Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти та гарна компанія гарантовані ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate
-
Привіт, мій лендлорд здає 2 квартири за адресою 793 McMillan Ave це не далеко від Little Italy Квартири по 2 кімнати за 1200 cad на місяць Для оренди треба лише паспорт, без додаткових вимог Пришіть йому на пряму +1 (204) 955-1713 Том
-
Привіт всім👋 Відкрито букінг на перманентний макіяж брів і губ. 📍Garden City Буду рада відповісти на всі питання щодо процедури 📩 Instagram ⬇️ www.instagram.com/anastasiia_omelchenko_pmu?igsh=OGFnMjBjeTVyZXB1&utm_source=qr Online booking and prices ⬇️ PMUbyAnastasiiaOmelchenko.glmrs.space
-
anastasiia_omelchenko_pmu Спробуйте за пошуком
-
Привіт) є десь на 20, ми у неї десь 21 здається пакували. Трохи не добили до 23. Якщо цікавить, пишіть
-
Нажаль лінк не відкриває ваш інстаграм 🥺
-
Навчу місцевих фотографів лайфхакам не робити темні світлини. Тільки Малевіч має право 😂 Не дорого, за донат для ВСУ. Сезон «Портрет за донат» відкрито. Зніму для вас портрет, ви донатите на прискорення перемоги.
-
Здається в саблет з 1 жовтня (можна раніше ) 2-х бедрумна квартира, 1 ванна кімната в North Kildonan на Henderson. Перший поверх, свій власний вхід, пральна машина та сушарка всередині, є кондиціонер. Невеликий басейн для мешканців. Сусіди українці :) Поруч школи, магазини, парк, автобусна зупинка. Власниця квартири дуже позитивна канадка з укр.корінням. Ціна 1500 дол/місяць. У вартість входить вода і паркомісце для авто. Додатково ви оплачуєте Hydro.