Вінніпег для українців Канада
-
У зв’язку з переїздом з 1 вересня здається у субаренду однокімнатна квартира (до 31.03.2025 з можливістю продовження) Свіжий ремонт, новий будинок, багато сусідів українців. В квартирі є своя сушарка та пралка, посудомийка, новий холодильник та електроплита, клімат контроль. Без меблів. (Продаємо матрац, техніку, посуд, лишимо безкоштовно диван, якщо треба) У комплексі є безкоштовний спортзал для мешканців. Pet friendly. 5хв пішки до Walmart та автоб зуп 1447 CAD Усі комунальні включені у вартість 55 Daylan Marshall Gate Район Garden City P.S усі питання у приватні
-
Два стула. Кожаные. На колесиках. Состояние отличное. Минус - на некоторых колесиках резинка не в лучшем состоянии. 20 cad или оба за 30 cad. Самовывоз. St. Vital
-
6500cad,Safety,в хорошем состоянии,вопросы в личку.
-
URGENT! Здравствуйте, Я покупал билеты , но они мне не понадобились . Так , как я не планирую в ближайшее время никуда лететь. Авиакомпания(WESTJET)возвращали мне деньги на счет у их банка у них в приложении. Сказали что я могу купить билеты для себя или для кого то. ТО Я ПРАДАЮ БИЛЕТЫ ПО НИЗКОЙ ЦЕНЕ✈️✈️✈️
-
Work Permit. Перше це дати його своєму роботодавцю. Оновити інформацію в Хелц карті і син номер, права водія, ці документи прив'язані до строку ворк перміту. І повідомити в банк. www.canada.ca/en/employment-social-development/services/sin/receiving-updating.html www.gov.mb.ca/health/mhsip/update-requests/work-permits.html
-
Ціна?
-
Не міняти, а повідомити що вам видали новий перміт.
-
Так, і health card і права водійські теж можна. Просто на всіх документах теж продовжать термін відносно вашого work permit
-
Добрый день,ищу подработку по вечерам уборка,мыть посуду,помощник на кухне Спасибо
-
Шукаю роботу куди беруть з дуже низьким рівнем англійської. Може де ви працюєте потрібні працівники? Мити посуду, прибирати, склади, будь що. Я можу працювати в будь-який день та годину. Є досвід роботи: кухар - 15+ років, оператором лінії на заводі - 4 роки, клінінг - 2 роки. Водійського посвідчення нема
-
Подскажите пожалуйста,как можно попасть на прием к консулу в Торонто,пол года не получает словить слот,может подскажите варианты Спасибо
-
Всім привіт🌸 Пропоную зробити собі приємно і записатись на наступні послуги: ▪️манікюр гель-лак 45$ ▪️манікюр+гелеве покриття 60$ ▪️педикюр 60$ ▪️нарощення нігтів від 65$ ▪️будь-які дизайни Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти та гарна компанія гарантовані ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate