Вінніпег для українців Канада
-
Ціна?
-
Не міняти, а повідомити що вам видали новий перміт.
-
Так, і health card і права водійські теж можна. Просто на всіх документах теж продовжать термін відносно вашого work permit
-
Добрый день,ищу подработку по вечерам уборка,мыть посуду,помощник на кухне Спасибо
-
Шукаю роботу куди беруть з дуже низьким рівнем англійської. Може де ви працюєте потрібні працівники? Мити посуду, прибирати, склади, будь що. Я можу працювати в будь-який день та годину. Є досвід роботи: кухар - 15+ років, оператором лінії на заводі - 4 роки, клінінг - 2 роки. Водійського посвідчення нема
-
Подскажите пожалуйста,как можно попасть на прием к консулу в Торонто,пол года не получает словить слот,может подскажите варианты Спасибо
-
Всім привіт🌸 Пропоную зробити собі приємно і записатись на наступні послуги: ▪️манікюр гель-лак 45$ ▪️манікюр+гелеве покриття 60$ ▪️педикюр 60$ ▪️нарощення нігтів від 65$ ▪️будь-які дизайни Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти та гарна компанія гарантовані ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate
-
Дівчата привіт👋Хочете доглянуті нігтики не виходячи з дому? Пропоную свої послуги манікюру та педикюру. Приїду до вас додому! ~Комбінований манікюр ✅ ~Покриття із зміцненням ✅ ~Педикюр ✅ • Якісні та стерильні інструменти •Одноразові розхідники •3-х етапна стерилізація Перше знайомство -20%
-
Здається кімната в гарному районі Westdale місто ВІННІПЕГ. Адреса 395 Barker blvd, вартість 650$ +світло та інтернет. Якщо треба паркінг +50$. Поблизу розташовані магазини( Долорама, Нофрілс, Шоперс та Лікер маркет). Зупинка біля дому (66-98-65-67-79 автобусні маршрути). Шукаю співмешканця без шкідливих звичок, з першого вересня . Якщо треба більше інформації 2049510095
-
Підскажіть, як в Вінніпезі перевірити лікаря? Маю 3 дітей і всі йдуть у навчальні заклади. Хочу знайти сімейного, але у знайомих поки нікого не напитала. У почту кинули рекламу, клініка на сусідній вулиці, лікар набирає пацієнтів. Можна до нього сходити, чи як тут прийнято? Чи можна змінити сімейного, якщо не зійдемось в поглядах? Хтось має досвід з англомовними, якщо англійська не супер?
-
Добрий вечір, хто знає коли консул має бути у Вінніпезі?
-
Вітаю, я фотограф📸 Буду рада розділити ваші найцінніші моменти та покажу вас з найкрасивіших ракурсів✨ Допоможу з позуванням та емоціями✨ Обіцяю, що наша зйомка буде саме така, про яку ви завжди мріяли❤️✨ весілля / розпис / Вінчання Сімейні фотосесії Фотосеії вагітності love story індивідуальні дитячі (перший тортик, newborn, Таїнство Хрещення) Подарункові сертифікати в наявності🎁 За деталями пишіть у приват📩 www.instagram.com/ksenia.photolife/
-
Доброго дня всім, здається в саблет 2-bedroom 1-bathroom квартира в новому будинку з 1 жовтня до 1 квітня з можливістю продовження, в центрі, за адресою 320 Colony street: без тварин, без меблів, чудова транспортна розв'язка (імміграційний центр, MPI, Манітоба старт, банки, бібліотека, агенції з працевлаштування і тд) в пішій доступності, вартість квартири 1607CAD на місяць (вода, електрика, опалення/кондиціонер включені), пишіть в особу або 431-688-3043 після 20:00.
-
Доброго вечора хто може скинути локацію озера де можна порибалити.