Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня всім, здається в саблет 2-bedroom 1-bathroom квартира в новому будинку з 1 жовтня до 1 квітня з можливістю продовження, в центрі, за адресою 320 Colony street: без тварин, без меблів, чудова транспортна розв'язка (імміграційний центр, MPI, Манітоба старт, банки, бібліотека, агенції з працевлаштування і тд) в пішій доступності, вартість квартири 1607CAD на місяць (вода, електрика, опалення/кондиціонер включені), пишіть в особу або 431-688-3043 після 20:00.
-
Доброго вечора хто може скинути локацію озера де можна порибалити.
-
Доброго дня! ТЕРМІНОВО шукаю саблетів в однокімнатну квартиру на 55 GARRY st. Квартира вільна з першого вересня, 15 поверх. Під будинком затишна кав’ярня, Форкс 3-5 хв пішки. Басейн(безкоштовно), спортзал (для резидентів 30CAD, звичайна вартість 70CAD. Продуктовий магазин та внутрішній двір. Підземний паркінг. Ціна: Квартира + паркінг 1230 CAD, від паркінгу можна відмовитись (105 CAD). Комунальні: Вода безкоштовно Електроенергія оплачується окремо Додатково: Також продаю ліжко та сірий стіл в ідеальному стані. Можу залишити за додаткову оплату. Будь ласка, за інформацією звертаєтеся в особисті повідомлення, за номером телефону +1 (204) 296-26-58 або WhatsApp. Анастасія Більше фото⬇️
-
У зв’язку з переїздом з 1 вересня здається у субаренду однокімнатна квартира (до 31.03.2025 з можливістю продовження) Свіжий ремонт, новий будинок, багато сусідів українців. В квартирі є своя сушарка та пралка, посудомийка, новий холодильник та електроплита, клімат контроль. Без меблів. (Продаємо матрац, техніку, посуд, лишимо безкоштовно диван, якщо треба) У комплексі є безкоштовний спортзал для мешканців. Pet friendly. 5хв пішки до Walmart та автоб зуп 1487 CAD з паркомісцем Усі комунальні включені у вартість 55 Daylan Marshall Gate Район Garden City P.S усі питання у приватні
-
Дівчата запрошую на манікюр Працюю р-н Osborne st ✔️стерильні інструменти ✔️якісні матеріали ✔️доступні ціни Мій інстаграм www.instagram.com/nails_winnipeg_osborne_maryna?igsh=eHZkcHA4MjI0eWlx&utm_source=qr
-
У зв’язку з переїздом з 1 вересня здається у субаренду однокімнатна квартира (до 31.03.2025 з можливістю продовження) Свіжий ремонт, новий будинок, багато сусідів українців. В квартирі є своя сушарка та пралка, посудомийка, новий холодильник та електроплита, клімат контроль. Без меблів. (Продаємо матрац, техніку, посуд, лишимо безкоштовно диван, якщо треба) У комплексі є безкоштовний спортзал для мешканців. Pet friendly. 5хв пішки до Walmart та автоб зуп 1487 CAD з паркомісцем Усі комунальні включені у вартість 55 Daylan Marshall Gate Район Garden City P.S усі питання у приватні
-
Вітаю! 🌸 Пропоную квіткові композиції на будь-яку подію. Свіжість квітів, оригінальне пакування та приємні ціни гарантовані. Даруйте радість собі та своїм близьким❣️ Для замовлення звертайтесь в особисті повідомлення або за номером телефону: www.instagram.com/lyolya.aaa?igshid=NGd1Y3hpYTF0ZGww 📞 +1 (431) 778-8269
-
URGENT! Здравствуйте, Я покупал билеты , но они мне не понадобились . Так , как я не планирую в ближайшее время никуда лететь. Авиакомпания(WESTJET)возвращали мне деньги на счет у их банка у них в приложении. Сказали что я могу купить билеты для себя или для кого то. ТО Я ПРАДАЮ БИЛЕТЫ ПО НИЗКОЙ ЦЕНЕ✈️✈️✈️
-
URGENT! Здравствуйте, Я покупал билеты , но они мне не понадобились . Так , как я не планирую в ближайшее время никуда лететь. Авиакомпания(WESTJET)возвращали мне деньги на счет у их банка у них в приложении. Сказали что я могу купить билеты для себя или для кого то. ТО Я ПРАДАЮ БИЛЕТЫ ПО НИЗКОЙ ЦЕНЕ✈️✈️✈️
-
-
20 CAD
-
Всім привіт, може хтось знає якісь склади у Вінніпезі куди можна привезти своє резюме? Чи є в цій групі люди які працюють на складі і які можуть розповісти як потрапили туди? Чекатиму відповіді в приват. Буду вдячна за будь яку інформацію. Всім гарного дня.