Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка чи хтось має якусь інформацію про школу(добра чи погана) Ecole Salisbury Morse Place School. Або може порекомендувати кращу школу. Район East Elmwood. Цікавить middle school. Дякую
-
Продам стилус до айпад/андроід, повний комплект, підійде як і для малювання так і для простого виконання на планшетах) 15$ забрати район центру
-
20 CAD
-
Яка ціна «пʼять мов любови у подружжі?»
-
Всім привіт, може хтось знає якісь склади у Вінніпезі куди можна привезти своє резюме? Чи є в цій групі люди які працюють на складі і які можуть розповісти як потрапили туди? Чекатиму відповіді в приват. Буду вдячна за будь яку інформацію. Всім гарного дня.
-
Доброго дня! Маю книжечки в наявності кому цікаво пишіть в приватні повідомлення) Також можливе замовлення книг по ваших запитах) Дякую за увагу) Всім гарного дня☺️
-
К счастью
-
И я гей
-
Какой муж мне 15
-
Удостоверение мужа имеется?🧐
-
За 10к я трамвай, на коленках обгоню
-
Я за 10к долларов готов
-
Сколько платите
-
З 1 жовтня здається кімната в великому світлому бейсменті. Будинок новий,є паркомісце, 3 кімнати,2 санвузли,пралка-сушка в будинку. Здається для дівчини. 650кад.на місяць+комуналка. Район Гранд парку,хороша транспортна розв'язка 29,66,65,18. В пішій доступності волмарт,торговий центр,школи,садочки,тихий спокійний район.
-
А чо можно по приколу сделать только фотку нормальную на паспорт ставьте
-
Доброго дня ! Скажіть будь ласка, хто знає чи потрібно для кролика робити документи щоб тримати дома ! Дякую
-
А сразу пододеяльник купить? Он тут называется duvet cover
-
я с одессы) если что )
-
Продається?
-
Яка локація?
21 Jan 2023, 07:33
77188/90226
16 minutes ago