Вінніпег для українців Канада
-
Всім привіт🌸 Пропоную зробити собі приємно і записатись на наступні послуги: ▪️манікюр гель-лак 45$ ▪️манікюр+гелеве покриття 60$ ▪️педикюр 60$ ▪️нарощення нігтів від 65$ ▪️будь-які дизайни Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти та гарна компанія гарантовані ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate
-
Всім привіт🌸 Пропоную зробити собі приємно і записатись на наступні послуги: ▪️манікюр гель-лак 45$ ▪️манікюр+гелеве покриття 60$ ▪️педикюр 60$ ▪️нарощення нігтів від 65$ ▪️будь-які дизайни Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти та гарна компанія гарантовані ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate
-
Хто може підказати чи можна їздити з причепом з правами 5 L
-
Доброе утро. Подскажите пожалуйста сталкивался кто-то с ситуацией, Пумб банк заблокировал счета с личными средствами, ссылаясь на статью отмывание денег, я могу предоставить официальное происхождение средств, Но они отказались от подтверждения. На вопрос как мне забрать свои деньги - говорят приходить в отделение банка. А в приложении был запрос на подтверждение локации, ещё несколько месяцев назад. На мои звонки операторы отвечают одно и то же. Если кто-то может подсказать, что можно сделать напишите мне пожалуйста 😌
-
instructionalproducts.paragontesting.ca/InstructionalProducts?_gl=1*z7577h*_gcl_au*OTg0MTQ1OTI5LjE3MjQ2NDA3MTk.*_ga*MTAxODcwODc0OC4xNzI0NjQwNzE5*_ga_P23V90ECEE*MTcyNDY0MDcxOS4xLjAuMTcyNDY0MDcxOS4wLjAuMA..
-
На сайті CELPIP є два різних варіанти безкоштовних тестів
-
Где делает лазерную эпиляцию?
-
Привіт ) Дівчата, чи тут хтось хто робить гарний манікюр недалеко від Суперстора, Фрешко ( ще Маклональдс навпроти ) Sherwood street ? ( туди ще 55 лише їде з центра )
-
Відаю. Arnold ave. Забрати завтра бо відʼїжджаєм
-
Привіт в нас є якщо цікаво напишіть мені
-
Всем привет 👋 Меня зовут Елена, я грумер (парикмахер для собак и котов 😉) с 13ти летним стажем. Если Вы в поисках мастера для своего пушистика, можете писать мне в личку 📝, отвечу на все интересующие Вас вопросы. Имею ветеринарное образование. 👩🎓 Так же мы с супругом имеем ветеринарную клинику 🏥🐈🐕 👩🏼🦯 в Украине, поэтому можете быть спокойны, Ваш питомец будет в надежных руках.💜 С моими работами можете ознакомиться у меня на страничке в инстаграм: @grooming_by_elena_winnipeg 🌸
-
Продам, 39р. 15$
-
Я думаю уже поздновато 🤣 Многие скажут что завтра рано на работу вставать)
-
Добрий день.Скажите можно ли где то в Виннипеге написать пробный тест по CELPIP?Говорили это можно сделать в министерстве иммиграции, но я не уверена
-
адрес есть
-
куда ехать?
-
зараз будем знакомитись
-
Дівчата привіт👋Хочете доглянуті нігтики не виходячи з дому? Пропоную свої послуги манікюру та педикюру. Приїду до вас додому! ~Комбінований манікюр ✅ ~Покриття із зміцненням ✅ ~Педикюр ✅ • Якісні та стерильні інструменти •Одноразові розхідники •3-х етапна стерилізація Перше знайомство -20%
-
Вітаю! Запрошую вас на шугаринг до мене, Мастера Лізи! Я з радістю надам вам якісні послуги з догляду за шкірою та шугарингу в затишній та професійній атмосфері. Чекаю вас за адресою: 2450 Main St, Winnipeg, MB R2V 4H5.🧡 • • Не проґавте можливість потішити себе та отримати відмінний результат! Для запису та додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться зі мною.