Вінніпег для українців Канада
-
Доброй ночи, всем.Скажите можно ли в Виннипеге купить какие то сильные ангельминтики, без рецепта и как называются?Или все только по рецепту ?
-
Теж попадав на цю фірму, добре, що в моєму випадку роботи там було в сумі на пів дня, судячи з посту, схема в них не змінюється, звуть на "стажування", виконати чорнову роботу, після чого пропадають, власник Андрій, типовий український "мудак-бізнесмен"
-
Дякую
-
Продам диван, 60$ забирати самостійно.
-
Пропоную якісні чоловічі стрижки 💇♂️ Досвід роботи 9 років. 🔥Супер ціни для клієнта і якісний сервіс. 📍 2179 Portage Ave, Winnipeg, MB R3J 0L7 📝Запис в Інстаграм. I offer quality men’s haircuts 💇♂️ 9 years of work experience. 🔥Super prices for the client and quality service. 📍 2179 Portage Ave, Winnipeg, MB R3J 0L7 📝 Record on Instagram.🇨🇦
-
Пропоную якісні чоловічі стрижки 💇♂️ Досвід роботи 9 років. 🔥Супер ціни для клієнта і якісний сервіс. 📍 2179 Portage Ave, Winnipeg, MB R3J 0L7 📝Запис в Інстаграм. I offer quality men’s haircuts 💇♂️ 9 years of work experience. 🔥Super prices for the client and quality service. 📍 2179 Portage Ave, Winnipeg, MB R3J 0L7 📝 Record on Instagram.🇨🇦
-
Дякую. Але погано знаю англійську мову тому не можу звонити.оператор shaw rogers може хтось має їх електронну адресу.
-
Доброго дня хто може підказати у мене домашній інтернет зняв два рази за місяць кошти що робити.
-
Доброго дня, шукаю працю, маю досвід роботи на прибиранні у Канаді, рівень англійської А1 ,буду вдячна за будь яку інформацію!Усім добра 🌺
-
Привіт , гайз ✌️ Займаюсь ремонтом телефонів, ноутбуків та планшетів в місті Вінніпег. Роботу виконую швидко та якісно за приємними цінами. Займаюсь ремонтом телефонів , планшетів та ноутбуків. 8 років досвіду роботи в сервісному центрі. Виконую різного типу ремонти: ремонт пристроїв, які перестали вмикатися після падіння, попадання вологи ;апгрейд ноутбуків , які повільно працюють🦖; заміна дисплеїв, акумуляторів🔋, чистка ноутбуків💻, заміна термоэлементів та встановлення програм 📂, програмний ремонт телефонів 🔐 , прошивка💥💥💥 Звертайтесь у дірект або дзвоніть - 431 990 49 24 😉 Мови обсл. - УКР/РУС/ENG Знаходжусь у Вінніпезі, район The Courts of St James Телеграм - @Remont_Telefoniv_Winnipeg #ремонт телефонів #екран #ноутбук
-
Привіт, чи хтось знає логопеда (нашомовного), щоб працював по бенефітах (для дитини 11 років)? Вінніпег