Вінніпег для українців Канада
-
Дякую, приємного вечора
-
Rides available from Winnipeg to Selkirk vise versa
-
t.me/ukrkanada/112136
-
Rides available from Winnipeg to Selkirk vise versa
-
Всім привіт підкажіть хто де купує зимову резину та яких виробників ви б порадили?
-
Всім привіт підкажіть хто де купує зимову резину та яких виробників ви б порадили?
-
Ну я трішки їздю в доставці їжі і тої зими авто не мав але бачив які зими тому і думаю придбати зимову резину все таки тільки передній привід. Що порадите ? Який магазин краще і який виробник краще якщо ви знаєте? Або напишіть якого виробника ви виберете при покупці зимових шин. Щирого дякую
-
Тобто можна взяти самий дешевший і він буде добре триматися дороги у зимку?
-
Всім привіт🌸 Пропоную зробити собі приємно і записатись на наступні послуги: ▪️манікюр гель-лак 45$ ▪️манікюр+гелеве покриття 60$ ▪️педикюр 60$ ▪️нарощення нігтів від 65$ ▪️будь-які дизайни Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти та гарна компанія гарантовані ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate
-
Первая линия заработка. Ежедневная прибыль в удалённом формате, места ограничены, заинтересованных и совершеннолетних , за подробностями жду в лс.
-
Всім привіт, порекомендуйте будь ласка когось хто займається довідками про несудимість! Дякую.