Вінніпег для українців Канада
-
Дорогі дівчата 🍒 Коротко і по суті 😃 Приходьте на брови (ламінування, фарбування, корекція), а також на ламінування вій 😉 2 роки досвіду🔝 Тільки розпочинаю працювати в Вінніпезі 🇨🇦 📍784 Corydon Ave www.instagram.com/hanna.brows.winnipeg?igsh=cnZlNnp5ZWRlZXM1 Також буду рада просто новим знайомствам 🎀
-
Привіт Запрошую до себе на процедури 🍒 🍒Ламінування вій + фарбування 🍒Фарбування вій 🍒ламінування вій 🍒Ламінування + фарбування брів 🍒Ламінування брів+ корекція брів 🍒Корекція брів + фарбування + ламінування 🍒Корекція брів 🍒Фарбування + корекція брів 🍒Депіляція в зоні обличчя 🍒 Роботи ви можете побачити у мене на сторінці 🍒зроби себе ще більш впевненою з брівками та війками🍒 Пишіть мені у приватні повідомлення 🍒підберемо для вас найкращий час 🍒 instagram.com/barbie_brows_winnipeg?igshid=MjEwN2IyYWYwYw==🍒
-
Для тих, хто працює в садочках та хто хоче далі навчатись :)
-
🥰Дівчата всім привіт, я Ксюша сертифікований майстер бровист! Якщо ви хочете ідеальні та доглянуті брівки, то тоді вам точно до мене!😘 Послуги, які я пропоную: 📌ламінування брів 📌фарбування фарбою та хною 📌корекція воском та пінцетом Мій досвід роботи 2,5 роки👩🏻🎨💋 Бонусом іде класна атмосфера і розмови по душам🥰 Локація: 📍Portage Avenue Залишаю посилання на мій інстаграм, там зможете переглянути більше моїх робіт👇🏼 🖇️www.instagram.com/oksana.trushh?igsh=MjZnNDFldWlpNXZh ❤️Дякуюю кожній, чекаю з нетерпінням
-
🥰Дівчата всім привіт, я Ксюша сертифікований майстер бровист! Якщо ви хочете ідеальні та доглянуті брівки, то тоді вам точно до мене!😘 Послуги, які я пропоную: 📌ламінування брів 📌фарбування фарбою та хною 📌корекція воском та пінцетом Мій досвід роботи 2,5 роки👩🏻🎨💋 Бонусом іде класна атмосфера і розмови по душам🥰 Локація: 📍Portage Avenue Залишаю посилання на мій інстаграм, там зможете переглянути більше моїх робіт👇🏼 🖇️www.instagram.com/oksana.trushh?igsh=MjZnNDFldWlpNXZh ❤️Дякуюю кожній, чекаю з нетерпінням
-
Вітаю!!! Кому потрібні матеріали для манікюру і педикюру з України Вінніпег. www.facebook.com/profile.php?id=61553960290493&mibextid=LQQJ4d www.instagram.com/beauty_winnipeg__ua?igsh=MWowOWliM3Y2YjRp&utm_source=qr
-
Привіт, дівчата!🌸 Я пропоную послуги візажиста у місті Вінніпег. Готуйтеся до ідеального весільного образу, та на інші важливі події!💄🎓Чекаю всіх у моєму Instagram @an.mua8 або в приватних повідомленнях для бронювання дати. Запрошую звертатися до мене, щоб разом створити неперевершений образ, який підкреслить вашу красу та особистість! Також зараз діє спеціальна ціна на макіяж+зачіска( локони, укладка на дайсон)✨ www.instagram.com/an.mua8?igsh=MThjN3U3emk3dXdveA==
-
Доброго дня. Чи є тут косметолог.
-
Добрый вечер. Ребенок собирает на наушники)) продает трек в отличном состоянии. Не играл им почти. Без машинок. 45$