Вінніпег для українців Канада
-
Привіт, дівчата!🌸 Я пропоную послуги візажиста у місті Вінніпег. Готуйтеся до ідеального весільного образу, та на інші важливі події!💄🎓Чекаю всіх у моєму Instagram @an.mua8 або в приватних повідомленнях для бронювання дати. Запрошую звертатися до мене, щоб разом створити неперевершений образ, який підкреслить вашу красу та особистість! Також зараз діє спеціальна ціна на макіяж+зачіска( локони, укладка на дайсон)✨ www.instagram.com/an.mua8?igsh=MThjN3U3emk3dXdveA==
-
Доброго дня. Чи є тут косметолог.
-
Добрый вечер. Ребенок собирает на наушники)) продает трек в отличном состоянии. Не играл им почти. Без машинок. 45$
-
-
Вітаю! Я -- професійний репетитор зі стажем понад 5 років із вищою профільною освітою. Допоможу полюбити англійську мову, приберу мовний бар'єр, розповім, як краще вчитися і досягати поставленої мети. Працюю з людьми віком від 14 років. Школярі, студенти, бізнесмени, IT-фахівці, блогери, дизайнери, психологи тощо. А також з тими, кому англійська потрібна просто для життя чи майбутньої професії. Працюю з кожним студентом індивідуально, підбираю цікаві матеріали та перевірену методику. Усі записи-конспекти уроків будуть доступні в електронному форматі. Комунікативний підхід. Напрями роботи: - розмовна англійська - англійська для подорожі та роботи - проста та зрозуміла граматика - розширення словникового запасу - підготовка та складання іспитів в університетах - англійська з нуля Перше заняття – безкоштовно, на ньому визначаємо цілі та методику роботи, знайомимося. Зараз працюю онлайн. Для запису на пробне заняття пишіть в особисті повідомлення.
-
-
Для Сахару та солі. 10$ за дві Ассінабоін
-
Доброго всім вечора Підскажіть будь-ласка, якщо я подав заявку на номінацію з relative to work, а зараз змінив роботу Мені ще не відповідали на першому єтапі, чекав 3 місяці та змінив роботу. Відміняти заявку та чекати 6 місяців і подаватись знову?
-
Apple Pencil 1 generation Новий. Ні разу не використовувався, тільки відкритий. В магазинах 100-120$ Ціна 75$ Ассінабоін
-
Українська Канадська Православна Молодь - СУМК запрошує на виставку Невидані дипломи. Невидані дипломи вшановують пам'ять українських студентів, які ніколи не закінчать навчання, тому що їхні життя були забрані російською інвазією в Україну. Це експонат, який з 2023 року демонструється по всьому світу у 24 країнах. Виставку у Вінніпезі спонсорує СУМК-Українська Православна Молодь, відвідувачів заохочують зробити пожертву на гуманітарну допомогу в Україні. Відвідувачі також матимуть нагоду відвідати поточну експозицію та галерею Осередку та насолодитися чаєм, кавою та українською закускою на нашій рецепції.